Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) του Δήμου Ιλίου

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2023

Σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) του Δήμου Ιλίου

 

Ο Δήμος Ιλίου θέτει σε δημόσια διαβούλευση το «Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) του Δήμου», σε εναρμόνιση με την ισχύουσα νομοθεσία (Ν. 4074/2012 & Ν. 4819/2021) προκειμένου να οριστικοποιήσει το στρατηγικό σχέδιο των απαιτούμενων διαμορφώσεων, επεμβάσεων και κατασκευών για την εξασφάλιση της προσβασιμότητας των υπαίθριων κοινόχρηστων χώρων.

Η εκπόνηση του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» 2022, στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αστική Αναζωογόνηση και Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου».

Καλούνται οι πολίτες και οι φορείς να καταθέσουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους έως και την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (πληροφορίες: Ραφαήλ Κατκαδίγκας 6985552291).

Το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) του Δήμου Ιλίου είναι διαθέσιμο στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.ilion.gr/shedio-sap-dimou-iliou/

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας