Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δράση δωρεάν λιπομέτρησης και παροχής συμβουλών διατροφής από τον Δήμου Ιλίου

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουλίου 2023

Δράση δωρεάν λιπομέτρησης και παροχής συμβουλών διατροφής από τον Δήμου Ιλίου

 

Με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η δράση δωρεάν λιπομέτρησης και παροχής συμβουλών διατροφής από τον Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Στέφανο Μαρκόπουλο, στον χώρο του Δικτύου Αγωγής Υγείας «Φώφη Γεννηματά».

Σκοπός της δράσης ήταν η ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τη διατροφή και την πρόληψη ασθενειών που σχετίζονται με την παχυσαρκία, καθώς και η υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλάμβαναν, επίσης, ανάλυση σύστασης σώματος και μέτρηση βασικού μεταβολικού ρυθμού.

Την επανάληψη της δράσης, μετά το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι πολίτες, προανήγγειλε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και τόνισε: «Στη σύγχρονη εποχή, η ανάγκη να ακολουθήσουμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής είναι επιτακτική και η διατροφή αποτελεί τον πλέον βασικό πυλώνα που καθορίζει την υγεία. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Κλινικό Διαιτολόγο/Διατροφολόγο Στέφανο Μαρκόπουλο για τη συμμετοχή του στη δράση και, κυρίως, γιατί μας έδειξε με εύληπτο και κατανοητό τρόπο πως αλλάζοντας τις διατροφικές μας συνήθειες, μπορούμε να διασφαλίσουμε καλή υγεία».

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος με τον Κλινικό Διαιτολόγο - Διατροφολόγο Στέφανο Μαρκόπουλο στον χώρο του Δικτύου Αγωγής Υγείας «Φώφη Γεννηματά» κατά τη διάρκεια της δράσης δωρεάν λιπομέτρησης και παροχής συμβουλών διατροφής

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας