Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Γιάννης Πρωτούλης στο Ιλιον: Περισσότεροι εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», αχτίδα ελπίδας στις εικόνες που μαυρίζουν τη ζωή του λαού

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 08 Σεπτεμβρίου 2023

Τη συνοικία της Παλατιανής στο Ιλιον επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Τον συνόδευσαν ο Νίκος Σταματόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Ιλίου, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Δυτικού Τομέα, Σπυρέτα Παναγή, Μαρία Φιλανταράκη και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην περιέγραψε μια χαρακτηριστική εικόνα από την χτεσινή νεροποντή στην Αττική, που επιβεβαιώνει την έλλειψη αντιπλημμυρικής θωράκισης σε πολλές περιοχές. Εξάλλου και στο Δήμο Ιλίου, δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια για μια ακόμη φορά.




Ο Γιάννης Πρωτούλης σημείωσε την ανάγκη ο λαός με τον αγώνα του, τη στήριξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» να κόψει το χαμόγελο σε αυτούς που το φοράνε φαρδύ πλατύ για κόψουν τις κορδέλες στα εγκαίνια έργων που υποτίθεται ολοκληρώνουν την προστασία περιοχών και πόλεων και εν τέλει αυτές πνίγονται ξανά στο νερό και τη λάσπη.

Πρόσθεσε πως μπορεί το αποτέλεσμα των εκλογών, με περισσότερους εκλεγμένους της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Περιφέρεια και Δήμους, αγωνιστές δημάρχους,να αποτελέσει αχτίδα ελπίδας στις συνεχιζόμενες εικόνες που μαυρίζουν τη ζωή και τη ψυχή του λαού.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας