Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αριστερή Κίνηση Ιλίου: ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 01 Δεκεμβρίου 2023

 ΣΑΒΒΑΤΟ 2/12,ΩΡΑ 11 πρωί, πλ. Ηρώ

 

 

Ανακοίνωση από την  Αριστερή Κίνηση Ιλίου (ΑΡΚΙ):

  Η Αριστερή Κίνηση Ιλίου (ΑΡΚΙ) καλεί σε συμμετοχή στη συγκέντρωση την οποία διοργανώνει ο "Συντονισμός συλλογικοτήτων και αγωνιστών στα δυτικά για την Παλαιστίνη", η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, ώρα 11 πμ, στην Πλατεία Ηρώ στην Πετρούπολη.

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ 

H Αριστερή Κίνηση Ιλίου (ΑΡΚΙ) εκφράζει την αλληλεγγύη της στον μαχόμενο παλαιστινιακό λαό ενάντια στο σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ και τους υποστηριχτές του, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Λέμε καθαρά πως “τρομοκράτες” είναι οι ιμπεριαλιστές της “Δύσης” και οι σιωνιστές και όχι οι μαχητικές οργανώσεις των Παλαιστινίων. 

Παράλληλα η ΑΡΚΙ καταδικάζει την εμπλοκή της Ελλάδας με απόφαση της δεξιάς κυβέρνησης του Μητσοτάκη. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μαζί με όλες τι άλλες κυβερνήσεις της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ είναι συνυπεύθυνη για το νέο μαζικό σφαγείο των Σιωνιστών ενάντιο στον αραβικό παλαιστινιακό λαό.

 Η κυβέρνηση που “έπνιξε” στην Πύλο τον περασμένο Ιούνιο στην Πύλο 600 πρόσφυγες από τον ευρύτερο χώρο της Μέσης Ανατολής είναι η εκείνη που τώρα κάνει τις πλάτες στην Ουάσινγκτον και τις Βρυξέλλες σε νέες καταστροφές για τους λαούς της περιοχής: νέους πολέμους και προσφυγικά ρεύματα, νέα όργια εκμετάλλευσης. 

Είναι η ίδια κυβέρνηση που ενώ βάζει το “χεράκι” της στο νέο ιμπεριαλιστικό σφαγείο στην Παλαιστίνη (ενώ μαίνεται το ΝΑΤΟϊκό σφαγείο στην Ουκρανία), οργανώνει νέες “εφόδους” ενάντια στις λαϊκές κατακτήσεις με τον αντεργατικό νόμο Γεωργιάδη, την παραπέρα ιδιωτικοποίηση της υγείας και της παιδείας στην Ελλάδα.

 Για αυτό η αλληλεγγύη μας στον μαχόμενο παλαιστινιακό λαό ενάντια στο μπλοκ Ισραήλ-ιμπεριαλιστικής Δύσης είναι άρρηκτα δεμένη με την πάλη μας ενάντια την “δική μας” κυβέρνηση Μητσοτάκη, για την ανατροπή της για να ανοίξει ο δρόμος για την απελευθέρωση όλων των λαών από τον ιμπεριαλισμό και τον καπιταλισμό!

 • ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ! • ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ! • ΕΞΩ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΗΠΑ -ΝΑΤΟ - ΕΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ! 

• ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ- ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ - ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! 

• ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ - ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΡΑΒΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ! 

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΛΙΟΥ ark-iliou.blogspot.com 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας