Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης κ. Κιρμικίρογλουστον Δήμο Ιλίου

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 05 Απριλίου 2024

Η Δήμαρχος Ιλίου κα. Ανδριάνα Αλεβίζου - Κουκουβίνου συνεχίζοντας τις επαφές της, υποδέχθηκε τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Δημήτρη Κιρμικίρογλου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ιλίου «Β. Κουκουβίνος».

 

  • Μέσα σε εξαιρετικά εποικοδομητικό κλίμα, ενημέρωσε τον κ. Κιρμικίρογλου για τις προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής και έθεσε όλα τα θέματα του Δήμου που άπτονται της αρμοδιότητάς του. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ειδική αναφορά στην αναβάθμιση των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) σε επίπεδο κτιριακών υποδομών και μηχανογραφικού εξοπλισμού.

Οι δύο πλευρές εξέφρασαν την δέσμευση τους για αμοιβαία υποστήριξη με σκοπό την υλοποίηση έργων και πρωτοβουλιών που θα ωφελήσουν τους πολίτες.

  • Μετά το τέλος της συνάντησης η κα. Ανδριάνα Αλεβίζου - Κουκουβίνου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ τον κ. Δημήτρη Κιρμικίρογλου για την επίσκεψη του και την εποικοδομητική συζήτηση. Συνεχίζουμε τις δράσεις που θα διασφαλίσουν τη στενή συνεργασία μεταξύ της τοπικής αυτοδιοίκησης και των κεντρικών αρχών. Προσβλέπουμε στην στήριξη παραγόντων όπως ο κ. Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης, με μοναδικό μέλημά μας ένα καλύτερο και πιο λειτουργικό Ίλιον».

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας