Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Διήμερο επαγγελματικού προσανατολισμού στον Δήμο Ιλίου

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2024

 

 

Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Μαΐου ο Δήμος Ιλίου φιλοξένησε μια σημαντική εκδήλωση για τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Η εκδήλωση διήρκεσε δύο μέρες, χωρισμένες σε τρεις διαφορετικές ομάδες μαθητών. 

 

Το Σάββατο, η πρώτη ομάδα που συμμετείχε ήταν οι μαθητές της Γ' Γυμνασίου. Η Κυριακή φιλοξένησε δύο διαφορετικές ομάδες μαθητών, Α' Λυκείου και Β' Λυκείου.


Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Δημήτρης Αποστολόπουλος ανέφερε: 

«Η διοργάνωση αυτή αποτελεί μια σημαντική προσπάθεια του Δήμου Ιλίου για την υποστήριξη και την καθοδήγηση των νέων μας προς το επαγγελματικό τους μέλλον. Μέσα από τη συνάντηση αυτή, οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες συμβουλές για τον μέλλον τους».


Η Δήμαρχος Ιλίου κα. Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου δήλωσε: 

«Η εκδήλωση αυτή αντανακλά τον στόχο της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Ιλίου, όπως και τον δικό μου προσωπικό στόχο, να δώσουμε έμφαση στην εκπαίδευση των νέων μας και την προσφορά των εργαλείων που χρειάζονται για την επιτυχημένη επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Η ενθάρρυνση και η υποστήριξη τους είναι ένας από τους πυλώνες της πολιτικής μας και η διοργάνωση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση».

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας