Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Εβδομάδα Αλληλεγγύης 17 - 25 Μαΐου! Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους ωφελούμενους της Δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πετρούπολης.

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2021

 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πετρούπολης καλεί όσους πολίτες, σχολεία, καταστήματα, συλλόγους της ευρύτερης κοινότητας επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο πλαίσιο Δράσης της Δομής «Εβδομάδα Αλληλεγγύης» για την άμεση κάλυψη των πρωτογενών αναγκών των ωφελούμενων της Δομής.

 

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 17 Μαΐου έως και την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021 και ώρες 09:00 έως 16:30, το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα συμμετέχει στη δράση, συγκεντρώνοντας κατά προτεραιότητα:

• τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη κονσέρβες, γάλα εβαπορέ, λάδι, ντοπατοπελτέ, δημητριακά, φρυγανιές κ.ά.)

• είδη ατομικής υγιεινής & καθαρισμού

Η Δράση θα διεξαχθεί στον χώρο επί της οδού 25ης Μαρτίου 168 (δίπλα στο θερινό σινεμά) και στον χώρο υποδοχής των Κοινωνικών Δομών επί των οδών Αθ. Διάκου 88Α & Αγ. Δημητρίου, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με τίτλο «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID 19 και της ανάγκης περιορισμού διάδοσής του».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2105065885, 2105064101-100.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας