Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 61η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουλίου 2021

 

Με την προσέλευση αρκετά μεγάλου αριθμού αιμοδοτών ολοκληρώθηκε η 61η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Πετρούπολης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 9 & 10 Ιουλίου 2021, στον χώρο του Β΄ ΚΑΠΗ Πετρούπολης, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ.». 

Από το δήμο ανακοινώθηκε:

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παλιούς και νέους εθελοντές αιμοδότες για την ανιδιοτελή προσφορά τους, που για ακόμη μια φορά έδωσαν δυναμικό παρόν με την σπουδαία πράξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία μας, ότι το σπουδαιότερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε δίνοντας αίμα, είναι η υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο προσωπικό του Νοσοκομείου «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ.», οι οποίοι κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια ώστε να πραγματοποιηθεί ομαλά η διαδικασία, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται.

Ιδιαίτερα στην κρίσιμη εποχή της πανδημίας του Covid-19, οι αιμοδότες της Τράπεζάς μας έδειξαν έμπρακτα την αγάπη και τον αλτρουισμό τους. Για άλλη μία φορά συγχαίρουμε παλιούς αιμοδότες που δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να προσφέρουν αίμα, αλλά και τους νέους αιμοδότες που ακολουθούν το παράδειγμα των παλαιότερων και ευχόμαστε σε όλους να είναι πάντα υγιείς και με την απαράμιλλη γενναιοδωρία τους να χαρίζουν απλόχερα τη ζωή και την ελπίδα στους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας