Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήμος Πετρούπολης: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΚΙΛΟΥ ΟΡΟΥΣ

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουλίου 2021

 Ο Δήμος Πετρούπολης καταβάλει προσπάθειες για τη διατήρηση του Δημόσιου Χαρακτήρα του Ποικίλου Όρους με αγώνες που δίνονται επί σειρά ετών και που στοχεύουν στο να διασφαλίσουν το μέλλον το δικό μας, αλλά κυρίως το μέλλον των παιδιών μας.

Ο Δήμος τονίζει: 

Επιδιώκουμε να διατηρηθεί ένας από τους λίγους πνεύμονες πρασίνου, που έχουν μείνει ανέγγιχτοι, από τους εμπρησμούς στην Αττική, ώστε να συνεχίσει να είναι μια πηγή οξυγόνου για τον τόπο μας.

Ζητάμε τη στήριξη των κατοίκων ώστε να παλέψουμε για το βουνό μας και την βιοποικιλότητα του και να βάλουμε φρένο στους διεκδικητές και τα συμφέροντά τους.

Για το λόγο αυτό έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία για τη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ, οι οποίες πρόκειται να κατατεθούν στο αρμόδιο Υπουργείο σε ημερομηνία που θα αποφασιστεί σύντομα.

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε για ένα καλύτερο αύριο!

Ζητάμε, Απαιτούμε και Διεκδικούμε:

Το Ελληνικό Δημόσιο να λάβει όλα τα απαραίτητα και πρόσφορα μέτρα, ώστε να προχωρήσει σε άμεση και οριστική λύση και να διασφαλίσει τον δημόσιο και δασικό χαρακτήρα της περιοχής του Ποικίλου Όρους.

Γίνετε αρωγός στην προσπάθεια του Δήμου Πετρούπολης, συνυπογράφoντας τη φόρμα που εμφανίζεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/AaV2kQkuSmXuH2J86ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ ΟΡΟΣ KAI ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας