Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: «ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΜΑΧΗΣ!»

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 09 Αυγούστου 2021

 

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Πετρούπολης:


Η φωτιά που ξέσπασε χτες και κινδύνευσε να καεί ο βασικός πνεύμονας πρασίνου της πόλης μας τέθηκε υπό έλεγχο χάρη στις παλικαρίσιες προσπάθειες των πυροσβεστών, των εθελοντών διασωστών, της πυρασφάλειας αλλά και άλλων εργαζόμενων του Δήμου μας. Συγκινητική ήταν και η προσέλευση εκατοντάδων κατοίκων, οι οποίοι βοηθούσαν με όποιο τρόπο μπορούσαν τόσο στην κατάσβεση της φωτιάς όσο και στη διάσωση ζωών από το βουνό. 


Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης βρέθηκαν στο Ποικίλο Όρος από την πρώτη στιγμή, προκειμένου να συνδράμουν στο μέτρο του δυνατού αλλά και του επιτρεπτού. Ιδιαίτερα, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μανώλης Ραγκούσης συνέβαλε στον συντονισμό και στην κατάσβεση στο σημείο της πυρκαγιάς, ενώ ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και πρώην Δήμαρχος Βαγγέλης Σίμος βρέθηκε εκτός των άλλων μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο αμαξοστάσιο του Δήμου από όπου δίνονταν οι εντολές της επιχείρησης των δυνάμεων πυρόσβεσης, προκειμένου να ενημερώνεται και να συμβάλλει στον συντονισμό.


Η πυρκαγιά που ξέσπασε χτες στο Ποικίλο Όρος ήρθε χτες να προστεθεί στα δεκάδες μέτωπα που είναι ενεργά σε όλη την Ελλάδα. Δυστυχώς, επιβεβαιώνονται με τον πιο δραματικό τρόπο τα όσα υποστήριζαν οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο στις αρχές της αντιπυρικής περιόδου αλλά και στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ στις 28/7 ότι δηλαδή δεν υπάρχουν επαρκή μέτρα πρόληψης, εξοπλισμός και μέσα πυρόσβεσης απόρροια των διαχρονικών ευθυνών των κυβερνήσεων.


Τώρα είναι ώρα μάχης! Δίνουμε όλοι και όλες αυτό τον αγώνα για την κατάσβεση των πυρκαγιών που καταστρέφουν το φυσικό περιβάλλον, τις λαϊκές περιουσίες, που απειλούν ανθρώπινες ζωές.Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας