Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Δήμος Πετρούπολης Συμμετέχει Στην «Καθαρή Εβδομάδα» Και «Ευχαριστει» Τους Εργαζόμενους Της Καθαριότητας

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 27 Νοεμβρίου 2021

Ο Δήμος Πετρούπολης συμμετέχει στην «Καθαρή Εβδομάδα» μία πρωτοβουλία αλληλεγγύης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), με τη στήριξη της Kärcher.Μέσα από την ενέργεια με τίτλο «Καθαρή Εβδομάδα», στηρίζουμε εκείνους που διατηρούν την πόλη μας, το γραφείο μας, το λεωφορείο… ΚΑΘΑΡΑ, λέγοντας το δικό μας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την κεντρική αξία «Υπεύθυνος» πολίτης, μα πάνω από όλα άνθρωπος και μέσα από την πρωτοβουλία αυτή δεσμευόμαστε να κάνουμε τη διαφορά, δίνοντας το καλό παράδειγμα.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της «Καθαρής Εβδομάδας», από 27 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου 2021, καλούμε τους πολίτες να ευχαριστήσουν τους εργαζόμενους της καθαριότητας που συναντούν (στο σπίτι, στο γραφείο, στον δρόμο).
Με κύριο γνώμονα την αφύπνιση του κοινού, στρέφουμε το βλέμμα μας στους ανθρώπους που απλά προσπερνάμε, που απλά θεωρούμε δεδομένους.
Η «Καθαρή Εβδομάδα» έχει σαν σήμα της «την κίτρινη καρδιά», που ουσιαστικά εκφράζει το ευχαριστώ του καθενός προς τους εργαζομένους της καθαριότητας. Η επιλογή της κίτρινης καρδιάς δεν είναι τυχαία, καθώς συμβολίζει την καθαρότητα της συνείδησης και είναι συνώνυμη με τις νέες αρχές, την αγνότητα και τη δύναμη. Το ίδιο το κίτρινο χρώμα ακτινοβολεί και μεταδίδει μια έκρηξη φωτός, ελπίδας και σαφήνειας.

Είναι το δικό μας συμβολικό «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» αφιερωμένο στους ανθρώπους της καθαριότητα και θέλουμε με αυτό τον τρόπο να αφυπνίσουμε τους συμπολίτες μας και να στρέψουμε τα βλέμματα στους αφανείς εργαζόμενους.

 

Αναρτήθηκε από 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας