Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ανοιχτές Παρουσιάσεις Για Την Αντιμετώπιση Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης Με Αφορμή Τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2021



Ο Δήμος Πετρούπολης με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού που καθιερώθηκε το 1985 με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ, απευθύνει ανοικτό κάλεσμα στους πολίτες όλων των ηλικιών να έρθουν την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 και ώρες 12:00 – 16:00 στην Πλατεία Ηρώ για να συναντήσουν από κοντά τους εθελοντές της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης Αττικής (Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α.), να ενημερωθούν για την πολύπλευρη ανθρωπιστική τους δράση και να παρακολουθήσουν τις ανοιχτές παρουσιάσεις για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.


Ο Δήμος μας, για άλλη μια φορά, στηρίζει το αναμφισβήτητα σπουδαίο έργο της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. και στέκεται αρωγός στην προσπάθεια για σωστή ενημέρωση – εκπαίδευση, όσον αφορά στην παροχή Πρώτων Βοηθειών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και σε περιστατικά που ενδέχεται να εκτυλιχτούν στην καθημερινότητά μας.

Η σωστή ενημέρωση – εκπαίδευση αποτελεί πολύτιμο “εργαλείο” στα χέρια όλων μας, για να μπορούμε να ανταποκριθούμε και να αντιδράσουμε σωστά σε κρίσιμες στιγμές, ώστε να αποτρέψουμε δυσάρεστες εξελίξεις που ενδέχεται να κοστίσουν ακόμη και μια ανθρώπινη ζωή!

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της δράσης θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού, ενώ οι δραστηριότητες είναι διαμορφωμένες κατάλληλα ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

 Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας