Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Δήμος Πετρούπολης προχωρα στην Δημιουργία «Συμβουλευτικού Σταθμού Άνοιας»

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2021

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Πρόνοιας του Δήμου Πετρούπολης, στο πλαίσιο άσκησης της Κοινωνικής Πολίτικης και σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και την εταιρεία Alzheimer Αθηνών, ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 θα ξεκινήσει η λειτουργία της νέας Δομής του Συμβουλευτικού Σταθμού για την Άνοια.


Ο «Συμβουλευτικός Σταθμός Άνοιας», στελεχώνεται από εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.


Ποιος μπορεί να έρθει σε επαφή με τον «Συμβουλευτικό Σταθμό Άνοιας» του Δήμου Πετρούπολης:
Άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα μνήμης, μέλη των οικογενειών τους οποιασδήποτε ηλικίας, άτομα άνω των 65 ετών που επιθυμούν να εξεταστούν ή να συμμετέχουν σε δράσεις πρόληψης, επαγγελματίες υγείας και ψυχικής υγείας, εργαζόμενοι σε τοπικούς φορείς και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για την άνοια.

Ο «Συμβουλευτικός Σταθμός Άνοιας» θα συστεγάζεται στο Α’ ΚΑΠΗ Πετρούπολης (Κωνσταντινουπόλεως 19 & Στρατηγού Σαράφη, δίπλα στο ΕΠΑΛ) και θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και ώρες 09:00 – 14:00.

Για Πληροφορίες και ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210-5060547, 210-5060193, 210-5064073.

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας