Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήμος Πετρούπολης «Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022»: Πραγματοποιήθηκε Η Ετήσια Εκδήλωση Των Τμημάτων Μπάσκετ & Βόλεϊ στο κλειστο «Ν. Παξιμαδάς»

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουνίου 2022

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2022 η Ετήσια Εκδήλωση των Τμημάτων Μπάσκετ και Βόλεϊ του Δήμου Πετρούπολης, στο πλαίσιο των Αθλητικών Εκδηλώσεων «Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022».


Στον αγωνιστικό χώρο του κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου «Ν. Παξιμαδάς», οι μικροί αθλητές παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία τη δουλειά όλου του χρόνου, σε μια όμορφη, γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Στα πλαίσια της γιορτής, τα παιδιά χωρισμένα ανά ηλικία, συμμετείχαν σε διάφορα διασκεδαστικά διαγωνιστικά παιχνίδια, καθώς και σε αγώνες επίδειξης.

Στο τέλος της εκδήλωσης όλα τα παιδιά παρέλαβαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια, ενώ τιμήθηκαν με πλακέτα για την εξαιρετική προσπάθειά τους κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, οι Προπονητές – Καθηγητές Φυσικής Αγωγής: Βασίλης Βασιλείου (υπεύθυνος προπονητής στο Τμήμα Καλαθοσφαίρισης), Χαράλαμπος Μπαγιάτης (βοηθός προπονητή στο Τμήμα Καλαθοσφαίρισης) και Γιώργος Νίτσιος (υπεύθυνος προπονητής στο Τμήμα Πετοσφαίρισης).

Την αξιόλογη αυτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν βραβεία, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέλιος Χρυσικός, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Προγραμματισμού & Οικονομικών Υπηρεσιών Θοδωρής Λάππας και η Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Χαρά Καφαντάρη.



 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας