Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Γιορτινό κλίμα και χαμόγελα στην Καλοκαιρινή Κολυμβητική Γιορτή της Ολυμπιάδας Πετρούπολης

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2022

Σε κλίμα χαράς, με δροσερά χαμόγελα, παιγνίδια στο νερό και αμέτρητες βουτιές, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 η ετήσια καλοκαιρινή γιορτή της Ολυμπιάδας Πετρούπολης.

Το Δημοτικό κολυμβητήριο Πετρούπολης γέμισε με πλήθος μικρών και μεγάλων αθλητών, καθώς η Ολυμπιάδα είναι το μοναδικό Σωματείο της πόλης μας που διαθέτει, εκτός της Κολύμβησης, και τμήμα Υδατοσφαίρισης (Water Polo), με εκπροσώπηση σε όλες τις κατηγορίες αγοριών/ανδρών στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, ενώ από φέτος δημιουργήθηκαν και τμημάτων κοριτσιών.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε επίδειξη ασκήσεων με μπάλα και χωρίς, πάσες, σουτ αλλά και φιλικό παιχνίδι μεταξύ των μεγαλυτέρων αθλητών. Οι κολυμβητές της Ομάδας σύστησαν στη γεμάτη από γονείς, συγγενείς και φίλους εξέδρα τα στυλ της κολύμβησης και συμμετείχαν στη σκυταλοδρομία που διοργανώθηκε, ενώ βοήθησαν και τους νεότερους αθλητές στις ασκήσεις τους.

Με τη λήξη της εκδήλωσης η πισίνα γέμισε με πολύχρωμα σωσίβια και δεκάδες παιδιά που βούτηξαν στο νερό, ενώ ακολούθησε ξέφρενο παιχνίδι, υπό τους ήχους των μουσικών επιλογών του DJ που βρισκόταν από την αρχή στον χώρο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέλιος Χρυσικός, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σκαλιστήρας, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου & Υπεύθυνος του Κολυμβητηρίου Χρήστος Κυριάκος, καθώς και η τέως Διευθύντρια της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας Ευαγγελία Παπουτσά. 

 



 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας