Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συγκέντρωση της Νάντιας Γιαννακοπούλου στην Πετρούπολη

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 01 Φεβρουαρίου 2023

Ανακοίνωση από τη Βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας κα.Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου:

 «Μήνυμα νίκης από την Πετρούπολη»

Η χθεσινή ενθουσιώδης και συγκλονιστική σε παλμό και προσέλευση ομιλία της Βουλευτή του Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας και κοινοβουλευτικής εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Νάντιας Γιαννακοπούλου στην Πετρούπολη, σφράγισε το μήνυμα της νίκης στις επερχόμενες εκλογές.


Την πολιτική εκδήλωση της κας Γιαννακοπούλου μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Θεόδωρος Λάππας και Φώτης Χριστόπουλος, ο Μάνος Συλλιγνάκης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νεά Αρχή Πετρούπολης», ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ιλίου και Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσσηνίων Ιλίου Φώτης Μαρκόπουλος, πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ο Γραμματέας Ανδρέας Σιβρής και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στην Πετρούπολη.


Κατά την ομιλία της η κα. Γιαννακοπούλου επισήμανε:


«Η επιτυχία είναι στο χέρι όλων μας να γίνει το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, η ευχάριστη έκπληξη των επόμενων εκλογών, για να γίνει ξανά μία δύναμη αλλαγής και προόδου για τη χώρα και ένα στήριγμα για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα και ιδίως για τους πιο αδύναμους. Για να δώσει πολιτικό οξυγόνο στις Ελληνίδες και στους Έλληνες που δεν μπορούν να βρουν πολιτική εναλλακτική πρόταση πουθενά αλλού.


Δυνατό ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής! Δυνατή προοδευτική παράταξη. Δυνατή επανεκκίνηση για τη χώρα με το ΠΑΣΟΚ σε ρόλο πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσου.


Είναι φανερό, ότι η Ελλάδα χρειάζεται μια νέα Αλλαγή.


Γιατί αν κάτι αποδείχθηκε όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι από τη χώρα και την πολιτική μας ζωή δεν λείπουν ούτε η τοξικότητα, ούτε ο τυχοδιωκτισμός, ούτε ο λαϊκισμός, ούτε η αλαζονεία, ούτε η έλλειψη ενσυναίσθησης, ούτε η θεσμική απαξία.»


Και συνέχισε, τονίζοντας ότι:


«Αυτό που λείπει και χρειάζεται η χώρα είναι το μέτρο, είναι η ευθύνη, είναι το οικονομικό σχέδιο για να πάει η χώρα μπροστά και να γίνει καλύτερη η ζωή των κατοίκων της. Είναι η συμφωνία στην εξωτερική πολιτική και Άμυνα. Είναι το δημογραφικό που προβάλει ως σοβαρός κίνδυνος. Είναι οι προτάσεις για την προστασία του εισοδήματος των νοικοκυριών και ειδικά των πιο ευάλωτων. Είναι οι προτάσεις για τη στέγαση που έχει γίνει δυσπρόσιτη, ειδικά για τα νέα ζευγάρια. Είναι οι προτάσεις για ένα εθνικό σύστημα υγείας, δημόσιο κατ’ ουσίαν και όχι μόνο κατ’ όνομα. Είναι οι προτάσεις για την πράσινη μετάβαση με διαφάνεια και ρεαλισμό, σε συνδυασμό με την κλιματική αλλαγή.


Για όλα αυτά το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ξεδιπλώνει ήδη τις θέσεις του και ζητάει τη στήριξη των πολιτών.


Τώρα είναι η ώρα να αποκτήσουμε ξανά τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο στο πολιτικό τοπίο της χώρας. Να γίνουμε ξανά μια ισχυρή δύναμη, μια δύναμη προόδου, δικαιοσύνης, αλληλεγγύης για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα.»


Και κλείνοντας επισήμανε ότι:


«Στον αγώνα αυτό θα είμαι ξανά, όπως ήμουνα πάντα, στην πρώτη γραμμή. Όπως και όλοι εσείς.


Όπως έκανα όλη αυτή την τετραετία. Από την πρώτη μέρα που μου κάνατε την τιμή να με εκλέξετε βουλευτή της Δυτικής Αθήνας, έχω περπατήσει σε κάθε Δήμο. Σε κάθε γειτονιά. Μίλησα σε σπίτια, σε χώρους εργασίας, σε δημόσιες επιχειρήσεις, σε λαϊκές, σε μικρές συγκεντρώσεις, σε βιοτεχνίες, σε μαγαζιά. Αφουγκράστηκα τον παλμό του κόσμου. Είδα τις αγωνίες του. Τον αγώνα της καθημερινότητας. Την οικονομική πίεση. Την ανασφάλεια από τη διεθνή κατάσταση. Το άγχος της διαχείρισης του χρόνου, ειδικά για εμάς τις γυναίκες. Την αγωνία για το μέλλον των παιδιών μας.


Γι’ αυτά θέλω να παλέψω, σε αυτά θέλω να δώσω λύσεις και ξέρετε ότι έχουμε ήδη κάνει πολλά.»

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας