Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Με Μεγάλη Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε το 1ο Δωρεάν Σεμινάριο Αυτοάμυνας για Γυναίκες στον Δήμο Πετρούπολης.

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαρτίου 2023

Με Μεγάλη Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε το 1ο Δωρεάν Σεμινάριο Αυτοάμυνας για Γυναίκες στον Δήμο Πετρούπολης.

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πολλών γυναικών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα Γυμναστικής του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πετρούπολης, το 1ο Δωρεάν Σεμινάριο Αυτοάμυνας για γυναίκες με τίτλο «Ανακάλυψε τη Δύναμή σου».

Το χρήσιμο και πρωτότυπο Σεμινάριο διοργάνωσαν η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας (ΔΕΠΙΣ) Πετρούπολης, το Γραφείο Τύπου του Δήμου και ο Αθλητικός Σύλλογος Καράτε «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από την Εθνική Προπονήτρια Σουμπασάκη Μαρίζα (Μαύρη ζώνη 5 dan) και τους βοηθούς της Διονύση & Στέφανο Ξένο και Λυδία Ξένου, οι οποίοι έχουν Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες επιτυχίες στο άθλημα του Καράτε.

Οι συμμετέχουσες στο Σεμινάριο ενημερώθηκαν για τις βασικές τεχνικές Αυτοάμυνας, αλλά και για τακτικές αποφυγής επικίνδυνων καταστάσεων, ενώ η εκπαίδευση ήταν δομημένη πάνω σε πραγματικά σενάρια επιθέσεων κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, με πρακτικές και εφαρμόσιμες τεχνικές που επιτρέπουν στον ασκούμενο να αναπτύξει τα φυσικά του ένστικτα και να αξιοποιήσει καθημερινά αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Κατερίνα Σταματοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέλιος Χρυσικός, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Κυριάκος, η Δημοτική Σύμβουλος & μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Βούλα Αγγελοπούλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Βαμβακάς και η Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Γιάννα Τσίχλη.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας