Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

O Δήμος Πετρούπολης συνδιοργανωτής στο 10o «Poikilo Rocky Mountain»

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 01 Απριλίου 2023

O Δήμος Πετρούπολης συνδιοργανωτής στο 10o «Poikilo Rocky Mountain»

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων, από όλη την Ελλάδα, θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, το 10o «Poikilo Rocky Mountain».

O αγώνας διεξάγεται με συνδιοργανωτή τον Δήμο Πετρούπολης σε 3 μοναδικές διαδρομές, 22,5km, 8km & 4km, στα μονοπάτια του Ποικίλου Όρους, που έχουν σχεδιαστεί από τον Π.Δ.Σ. «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» και συνδυάζουν την αγωνιστική ποιότητα, την ασφάλεια, τον σεβασμό στο περιβάλλον και την προβολή της περιοχής.Στη φετινή επετειακή διοργάνωση, οι μικροί δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν στο Rockάκι 1Km, εντός του Άλσους Αγίου Δημητρίου.

 

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος δήλωσε:

«Ο Δήμος Πετρούπολης προκρίνει και αγκαλιάζει αθλητικά δρώμενα όπως το «Poikilo Rocky Mountain», που διοργανώνει για 10η χρονιά ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», στηρίζοντας έμπρακτα τον αθλητισμό και την ευζωία.

Η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με έναν σύλλογο όπως ο Π.Δ.Σ. «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», είναι πολύπλευρη και δυναμική, με ποικίλες δράσεις και διοργανώσεις, που έχουν τόσο αθλητικό όσο και περιβαλλοντικό χαρακτήρα. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς, διότι μέσα από δράσεις όπως το «Poikilo Rocky Mountain», δίνεται η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να αθληθούν, αλλά και να απολαύσουν ταυτόχρονα τις όμορφες διαδρομές του Ποικίλου Όρους, που αποτελεί έναν πραγματικό πνεύμονα πρασίνου για την πόλη μας.

Βούληση της Δημοτικής Αρχής Πετρούπολης είναι να μπει το Ποικίλο Όρος στη ζωή όλων μας, να αναδείξουμε την περιβαλλοντική και ιστορική αξία του μέσα από τα μονοπάτια του και να στείλουμε μηνύματα αισιοδοξίας, ζωής και ανθρωπισμού. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη διοργάνωση και καλή δύναμη σε όλους!».

 

O Πρόεδρος του Π.Δ.Σ. «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» και Race Director του Αγώνα Δημήτρης Ζωναράς, δήλωσε:

«Για 10η χρονιά, με ευθύνη, ασφάλεια, πάθος και σεβασμό στο περιβάλλον, θα υποδεχτούμε τους φίλους μας δρομείς στον αγαπημένο τους αγώνα στο πανέμορφο Ποικίλο Όρος.

Ο Δήμος Πετρούπολης βρίσκεται δυναμικά κοντά στη διοργάνωση και τις δράσεις του Συλλόγου μας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του αθλητισμού. Μαζί αναδεικνύουμε και προστατεύουμε το βουνό της πόλης μας».

Για επιπλέον πληροφορίες για τη Διοργάνωση επισκεφτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: www.pdsodysseas.gr

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας