Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Μένουμε Πετρούπολη, ψωνίΖΟΥΜΕ, στηρίΖΟΥΜΕ, κερδίΖΟΥΜΕ και στις γιορτές!

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 11 Απριλίου 2023

Μένουμε Πετρούπολη, ψωνίΖΟΥΜΕ, στηρίΖΟΥΜΕ, κερδίΖΟΥΜΕ και στις γιορτές! Ο Δήμος Πετρούπολης, καλεί όλους τους δημότες να στηρίξουν και αυτές τις γιορτές την τοπική αγορά της πόλης. Στις δύσκολες καταστάσεις που όλοι βιώνουμε, οφείλουμε να στηρίξουμε τις τοπικές επιχειρήσεις, ώστε να εξασφαλίσουμε την επιβίωση τους, βοηθώντας παράλληλα στο να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Τις ημέρες των γιορτών, τα συνοικιακά καταστήματα, μας έχουν όλους ανάγκη! Ας αγοράσουμε λοιπόν τα δώρα για τις οικογένειές μας και τα βαφτιστήρια μας, τα εδέσματα για το Πασχαλινό τραπέζι και ό,τι άλλο χρειαζόμαστε, από ένα κατάστημα της γειτονιάς μας, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη που επιβάλλεται να δείξουμε, σε αυτή τη δύσκολη και κρίσιμη για όλους περίοδο. Ας μη ξεχνάμε ότι ψωνίζοντας από τα τοπικά καταστήματα, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και συμβάλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας. Εμείς οι ίδιοι, μέσα από τις επιλογές μας, μπορούμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας. Είναι συμφέρον όλων μας!

Ο Δήμος Πετρούπολης, καλεί όλους τους δημότες να στηρίξουν και αυτές τις γιορτές την τοπική αγορά της πόλης.

Στις δύσκολες καταστάσεις που όλοι βιώνουμε, οφείλουμε να στηρίξουμε τις τοπικές επιχειρήσεις, ώστε να εξασφαλίσουμε την επιβίωση τους, βοηθώντας παράλληλα στο να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας.

Τις ημέρες των γιορτών, τα συνοικιακά καταστήματα, μας έχουν όλους ανάγκη! Ας αγοράσουμε λοιπόν τα δώρα για τις οικογένειές μας και τα βαφτιστήρια μας, τα εδέσματα για το Πασχαλινό τραπέζι και ό,τι άλλο χρειαζόμαστε, από ένα κατάστημα της γειτονιάς μας, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη που επιβάλλεται να δείξουμε, σε αυτή τη δύσκολη και κρίσιμη για όλους περίοδο.

Ας μη ξεχνάμε ότι ψωνίζοντας από τα τοπικά καταστήματα, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και συμβάλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας. Εμείς οι ίδιοι, μέσα από τις επιλογές μας, μπορούμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας.

Είναι συμφέρον όλων μας!

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας