Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Δήμος Πετρούπολης διοργανώνει «Λαϊκό Αγώνα Δρόμου» στο πλαίσιο των Αθλητικών Εκδηλώσεων «Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023»

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 21 Απριλίου 2023

Ο Δήμος Πετρούπολης διοργανώνει «Λαϊκό Αγώνα Δρόμου» στο πλαίσιο των Αθλητικών Εκδηλώσεων «Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023»

 

Ο Δήμος Πετρούπολης στο πλαίσιο των Αθλητικών Εκδηλώσεων «Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023», διοργανώνει «Λαϊκό Αγώνα Δρόμου» για παιδιά, ενήλικες και ΑμεΑ, την Κυριακή 7 Μαΐου 2023.
Ο «Λαϊκός Αγώνας Δρόμου» απευθύνεται σε όλους τους αθλούμενους και μη, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης, που θέλουν να νιώσουν τη χαρά της άθλησης, αλλά και να βελτιώσουν τη σωματική και ψυχική τους υγεία.


Η συμμετοχή στον αγώνα είναι Δωρεάν και η διεξαγωγή του θα επιτηρείται από το Προσωπικό του Τμήματος Αθλητισμού, της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Πετρούπολης και τους Εθελοντές.

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Κυριακή 7 Μαΐου 2023.
Ώρα προσέλευσης: 9:00 π.μ.
Παραλαβή Αριθμών Συμμετοχής: Την ίδια ημέρα, 9:00 – 10:00 π.μ. Άλσος Αγίου Δημητρίου (κιόσκι).
Σημείο Εκκίνησης – Τερματισμού: Άλσος Αγίου Δημητρίου (κιόσκι).
Διαδρομές: Οι διαδρομές θα είναι κυκλικές, με κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού το κιόσκι εντός του Άλσους Αγίου Δημητρίου

1η Διαδρομή
για παιδιά 6 – 12 ετών & ΑμεΑ (1 χιλιόμετρο)
Εκκίνηση: 10:00 π.μ.
2η Διαδρομή
για εφήβους 13 ετών και άνω & ενήλικες (5 χιλιόμετρα)
Εκκίνηση: 10:45 π.μ.

Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διαδρομής στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://petroupoli.gov.gr/wp-content/uploads/2023/04/2023-LaikosAgonasDromou-Map-vert.jpg

Δηλώσεις Συμμετοχής: Θα υποβάλλονται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/6ozkF5hWdptn7yWLA

Υπεύθυνη Δήλωση Υγείας & Ασφάλισης Συμμετεχόντων: Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος στον αγώνα με δική τους ατομική ευθύνη (υγεία, ασφάλιση, ασφάλεια προσωπικών αντικειμένων). Σε κάθε περίπτωση οφείλουν να έχουν προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να έχουν λάβει την έγκριση του γιατρού τους για τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Σταθμοί υποστήριξης: Κατά μήκος των διαδρομών θα υπάρχουν δύο (2) σταθμοί παροχής εμφιαλωμένου νερού. Επιπλέον, κατά τον τερματισμό, θα διατίθενται σε όλους τους συμμετέχοντες προϊόντα των χορηγών.

Υγειονομική υποστήριξη: Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει για την παρουσία ιατρού, ασθενοφόρου και εθελοντών διασωστών, κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του αγώνα.

Επιστροφή Αριθμών: Η επιστροφή των αριθμών συμμετοχής είναι υποχρεωτική και θα πραγματοποιείται στη γραμματεία μετά το τέλος του αγώνα.

Απονομές: Όλοι οι συμμετέχοντες θα επιβραβευθούν με αναμνηστικό μετάλλιο.

Εθελοντές: Για να δηλώσετε την εθελοντική σας προσφορά στη διοργάνωση του «Λαϊκού Αγώνα Δρόμου» μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Τσόλη Αντιγόνη στο τηλέφωνο 210-5065668 (Τρίτη 11:30-16:00 & Παρασκευή 15:00-19:00).

Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210-5061136 Γραφείο Αθλητισμού, 210-5057770 Γραφείο Αντιδημάρχου Αθλητισμού & 210-5054860 κα Αυλωνίτη Χριστίνα (Τρίτη 13:00-15:00 & Τετάρτη – Παρασκευή 14:00-15:30).

Από το δήμο ανακοινώθηκε:

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ τους πολίτες του Δήμου Πετρούπολης ότι, για την εξασφάλιση της ασφάλειας των αθλούμενων, αλλά και της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα, πρόκειται να κλείσουν κατά τις ώρες 10:00 – 12:00 π.μ. οι δρόμοι που επισημαίνονται στον χάρτη:

https://petroupoli.gov.gr/wp-content/uploads/2023/04/2023-LaikosAgonasDromou-Map-vert.jpg

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αναζητήσουν εναλλακτικές διαδρομές, προκειμένου να μπορέσουν να μετακινηθούν με ασφάλεια και χωρίς ταλαιπωρία στην πόλη.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας