Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Η Φιλαρμονική του Δήμου Πετρούπολης συμμετείχε στο 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών & Φωνητικών Συνόλων

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2023

Η Φιλαρμονική του Δήμου Πετρούπολης συμμετείχε στο 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών & Φωνητικών Συνόλων

Η Φιλαρμονική του Δήμου Πετρούπολης συμμετείχε το Σάββατο 22 Απριλίου 2023, στο 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών & Φωνητικών Συνόλων, στο Μέγαρο Μουσικής.

Το Φεστιβάλ Μουσικών & Φωνητικών Συνόλων, αποτελεί ένα μοναδικό υπερθέαμα, καθώς δίνει φωνή σε δεκάδες χορωδίες και ορχήστρες, αλλά και σε εκατοντάδες επαγγελματίες ή ερασιτέχνες μουσικούς απ’ όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα γίνεται αφορμή για συνάντηση καλλιτεχνών και πολιτισμών.

Η Φιλαρμονική του Δήμου, συμμετείχε σε αυτή τη μοναδική για την Ελλάδα πανδαισία οργάνων, ήχων και φωνών, ανάμεσα σε πολλές άλλες Φιλαρμονικές Μπάντες, Πολυφωνικές Χορωδίες, Παραδοσιακές & Κλασικές Ορχήστρες, Jazz Bands, κιθαριστικά & κρουστά σύνολα, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παράλληλη δράση του 16ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικών & Φωνητικών Συνόλων, αποτέλεσε η Παρέλαση των Φιλαρμονικών, που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Πλατεία Συντάγματος, με τις Μπάντες να παιανίζουν θριαμβικά αλλά και εθνικά εμβατήρια, κατά μήκος της οδού Ερμού.
Μέρος των εσόδων του 16ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικών & Φωνητικών Συνόλων, θα διατεθεί σε εθελοντικές οργανώσεις και οργανισμούς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας