Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ξεκινούν και πάλι οι εγγραφές για το πρόγραμμα «Αθλητισμός για όλους» στον Δήμο Πετρούπολης

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2023

Ξεκινούν και πάλι οι εγγραφές για το πρόγραμμα «Αθλητισμός για όλους» στον Δήμο Πετρούπολης

Ο Δήμος Πετρούπολης ενημερώνει ότι ξεκινούν και πάλι οι βραδινές προπονήσεις και οι εγγραφές στο Τμήμα Γυμναστικής Ενηλίκων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πετρούπολης (ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ.), τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πετρούπολης (ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ.), κατανοώντας τα οφέλη της άσκησης και υιοθετώντας έναν πιο «υγιή» τρόπο ζωής, παρέχει ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες ενηλίκων σε όλους τους δημότες και κατοίκους της Πετρούπολης, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και φυσικής κατάστασης.

Με στόχο την καλλιέργεια αθλητικού χαρακτήρα και αθλητικής συνείδησης, την ποιοτική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και την ψυχαγωγία των πολιτών, αναλαμβάνει την εκπόνηση των αθλητικών προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού «Αθλητισμός για όλους» και συγκεκριμένα:

Πρόγραμμα Γυμναστικής Ενηλίκων, με πρωινά & βραδινά Τμήματα Γυμναστικής για όλες τις ηλικίες, για τη βελτίωση της συνολικής φυσικής κατάστασης και της υγείας του αθλούμενου, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Στο Πρόγραμμα Γυμναστικής Ενηλίκων υπάρχει η ευελιξία επιλογής συμμετοχής συνδυαστικά, από Δευτέρα ως Παρασκευή (καθημερινά), ανάμεσα στα:

• Πρωινά Τμήματα (8:30-9:30) &

• Βραδινά Τμήματα (21:15 με 22:15)Οι Αθλητικές δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται στον Πολυχώρο Αναψυχής & Άθλησης «Το Ποικίλο», στα Γήπεδα Αγίας Τριάδας του Δήμου Πετρούπολης.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ., στον Πολυχώρο Αναψυχής & Άθλησης «Το Ποικίλο» στα Γήπεδα της Αγίας Τριάδας, προσκομίζοντας:

1) Ιατρική βεβαίωση από Καρδιολόγο

2) Αποδεικτικό για περίπτωση μειωμένου αντιτίμου συμμετοχής

3) Φωτογραφία τύπου αστυνομικής ταυτότητας

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε:

– Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πετρούπολης (ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ), τηλ: 216.8090206-Καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Νίκος Κλέτσας, τηλ: 6973398596Κατά τις εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, μέχρι τη συμπλήρωση των τμημάτων.

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας