Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

“Αυτοάμυνα Υπέρ Τρίτων” ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάριο Αυτοάμυνας για εφήβους από τον Δήμο Πετρούπολης.

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 01 Μαΐου 2023

"Αυτοάμυνα Υπέρ Τρίτων" ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάριο Αυτοάμυνας για εφήβους από τον Δήμο Πετρούπολης

 

Ο Δήμος Πετρούπολης και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας (ΔΕΠΙΣ) Πετρούπολης, διοργανώνουν ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάριο Αυτοάμυνας για εφήβους με τίτλο «Αυτοάμυνα Υπέρ Τρίτων», σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Καράτε «ΟΔΥΣΣΕΑΣ».

Τα έφηβα κορίτσια και αγόρια που θα συμμετάσχουν, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους έμπειρους εκπαιδευτές του Αθλητικού Συλλόγου «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» και συγκεκριμένα την Εθνική Προπονήτρια Σουμπασάκη Μαρίζα (Μαύρη ζώνη 5 dan) και τους βοηθούς της, οι οποίοι έχουν Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες επιτυχίες στο άθλημα του Καράτε, για βασικές τεχνικές αυτοάμυνας, αλλά και για τακτικές αποφυγής επικίνδυνων καταστάσεων.

Στόχος της δράσης είναι η εξοικείωση των εφήβων με βασικές έννοιες όπως η αυτοπροστασία, η δυναμικότητα και η αυτοπεποίθηση, η γνώση απλών και πρακτικών τεχνικών, καθώς και η αξιοποίηση καθημερινών αντικειμένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Η αυτοάμυνα είναι η ισορροπία μεταξύ σώματος και πνεύματος, ώστε σε μια ενδεχόμενη συμπλοκή το θύμα να μπορέσει να αντιδράσει με τον σωστό και συγχρονισμένο τρόπο μυαλού και σώματος.

Το Σεμινάριο «Αυτοάμυνα Υπέρ Τρίτων» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 κατά τις ώρες 18:00 – 20:00 στην αίθουσα Γυμναστικής του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πετρούπολης (Ελαιών & Κ. Βάρναλη).

Το ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάριο Αυτοάμυνας είναι ανοιχτό για όλους τους εφήβους, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη φυσική κατάσταση ή κάποια άλλη γνώση.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες να προσέλθουν με αθλητική ενδυμασία και να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι με νερό.

Για την ομαλή διεξαγωγή του Σεμιναρίου και την ασφάλεια των συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τη δήλωση συμμετοχής τους έως την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 στην παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/opag83h75it8kBfA6

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά κατά τις ώρες 10.00-14.00 με το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πετρούπολης, στο τηλέφωνο: 213-2024417.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας