Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Δήμος Πετρούπολης παρέχει για ακόμη μια χρονιά Ιατρική & Συμβουλευτική Υποστήριξη στους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐου 2023

Ο Δήμος Πετρούπολης παρέχει για ακόμη μια χρονιά Ιατρική & Συμβουλευτική Υποστήριξη στους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων

Η Διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης, ενόψει των Πανελλαδικών εξετάσεων, στα πλαίσια της διαφύλαξης της υγείας των μαθητών αλλά και της ψυχολογικής τους ανάτασης, συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά τη δράση που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά την άνοιξη του 2020, μέσω της Διεύθυνσης Παιδείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής.
Η δράση αυτή που προστέθηκε στις διευρυμένες Υπηρεσίες Κοινωνικής φροντίδας που παρέχει ο Δήμος αφορά:
• Στη γραμμή επικοινωνίας με τους ιατρούς του Δήμου και την διάθεσή τους για την αντιμετώπιση τυχόν περιστατικών που θα προκύψουν κατά τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των εξετάσεων
• Στη δημιουργία τηλεφωνικής γραμμής Υποστήριξης και Συμβουλευτικής (δεδομένου ότι η διαδικασία αυτή για τους μαθητές αλλά και για τις οικογένειες τους είναι ψυχοφθόρα), με στόχο την αντιμετώπιση και διαχείριση των συναισθημάτων που βιώνουν τη συγκεκριμένη περίοδο

 

Η δράση θα τεθεί σε λειτουργία την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, ημέρα έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων και θα έχει διάρκεια έως την ημέρα λήξης τους.
Για επικοινωνία με τους ιατρούς του Δήμου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν κατά τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των εξετάσεων, στην τηλεφωνική γραμμή 210 5064063-064-065.
Για επικοινωνία με τη γραμμή Υποστήριξης και Συμβουλευτικής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στην τηλεφωνική γραμμή 210 5064073 καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) και ώρες 9:00 – 13:00.
Παράλληλα επισημαίνεται ότι έχει εξασφαλιστεί η προμήθεια εμφιαλωμένων νερών για όλους τους μαθητές – μαθήτριες στα εξεταστικά κέντρα.
Μετά το πέρας των Πανελλαδικών εξετάσεων, την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023, θα πραγματοποιηθεί Επιστημονική Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα τη «Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου».

Η Διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης εύχεται σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία και καλή πρόοδο, ενώ συνιστά ψυχραιμία και σύνεση, για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την πρώτη μάχη της ζωής τους.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας