Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Πραγματοποιήθηκε το «Αφιέρωμα στην Παράδοση» από το Τμήμα Παραδοσιακών χορών του Δήμου Πετρούπολης

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουλίου 2023

Πραγματοποιήθηκε το «Αφιέρωμα στην Παράδοση» από το Τμήμα Παραδοσιακών χορών του Δήμου Πετρούπολης

Το Τμήμα Παραδοσιακών χορών του Δήμου Πετρούπολης, υπό τη διδασκαλία των Κυριακή Λαγουδάκη και Κωνσταντίνα Λάμπου, παρουσίασε το «Αφιέρωμα στην Παράδοση», μια περιδιάβαση σε χορούς και σκοπούς απ’ όλες τις γωνιές της Ελλάδας, συνοδεία ορχήστρας παραδοσιακής μουσικής στο Θέατρο Πέτρας, με ελεύθερη είσοδο.


Με γνώμονα το μέτρο και τη σεμνότητα που διέπουν την ελληνική παράδοση, οι χορευτές μας, ένωσαν διαφορετικούς τύπους και τρόπους ερμηνείας, με ιδιαίτερα μουσικά ακούσματα, σχήματα και φορεσιές.


Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φιλίππου, οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού & Νεολαίας Χρυσάνθη Παχίδου, Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σκαλιστήρας, Διοίκησης, Προγραμματισμού & Οικονομικών Υπηρεσιών Θοδωρής Λάππας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ΚΕΠ & Πολιτικής Ισότητας των Φύλων Κατερίνα Σταματοπούλου, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Κυριάκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λευτέρης Καζαδέης και Μάνος Συλλιγνάκης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ. Νίκος Παπουτσάς και Στάμος Τάτσης, καθώς και εκπρόσωποι των Εθνικοτοπικών Συλλόγων και Φορέων της πόλης.

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας