Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Με τη συμβολή πολιτών της Πετρούπολης αποτράπηκε παράνομη απόρριψη μπαζών

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 18 Απριλίου 2024



Την περασμένη Παρασκευή (12/4) το μεσημέρι, δύο νεαροί συμπολίτες μας συνέβαλαν καθοριστικά στην αποτροπή ρύπανσης του βουνού μας.

Παρατήρησαν φορτηγό με μπάζα και ογκώδη αντικείμενα που κατευθυνόταν στον δασικό χώρο βόρεια του Δημοτικού Κοιμητηρίου της Πετρούπολης και αμέσως ενημέρωσαν τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Καθαριότητας, ο οποίος, αφού ειδοποίησε την Άμεση Δράση και τη Διοίκηση του Δήμου, μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο μετέβησαν στο σημείο, εντόπισαν τους παραβάτες ρυπαντές και απέτρεψαν την ολοκλήρωση της ασυνείδητης ενέργειάς τους.

Η Διεύθυνση Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας και η Διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης ευχαριστούν αυτά τα ευαισθητοποιημένα παιδιά για την ενεργή συμμετοχή τους στην αποτροπή της συγκεκριμένης αυθαιρεσίας σε βάρος της πόλης και του Ποικίλου όρους.

Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στην προστασία και διαφύλαξη του περιβάλλοντος. Όταν εντοπίζουν παρόμοιες αυθαιρεσίες, να βγάζουν μια φωτογραφία, να ενημερώνουν άμεσα το 100 και τις Υπηρεσίες του Δήμου Πετρούπολης (2132024400-3, 2105021300).

Η προστασία της πόλης και του βουνού είναι πράξη αυτοπροστασίας και σεβασμού του χώρου μας έναντι των ασυνείδητων και κακόβουλων.

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας