Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 30 Απριλίου 2024

 

Την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Πετρούπολης της Νέας Δημοκρατίας, με τον Πρόεδρο της και Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Πετρούπολης Κωνσταντίνο Χριστόπουλο, τη συνδρομή του Βουλευτή Δυτικού Τομέα Δημήτρη Καλογερόπουλου, αλλά και τον πρόεδρο της Λαϊκής Αγοράς Πετρούπολης Χρήστο Μουλά, επισκέφθηκαν την Εστία Αγάπης «Άγιος Συμεών» του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Πετρούπολης.

 

  • Εκεί, προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ενισχύοντας την προσπάθεια του εξαίρετου Ιερέα πατέρα Εμμανουήλ για τη σίτιση απόρων κατοίκων της Πετρούπολης. 

Η δράση συνοδεύτηκε και από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της οργάνωσης, η οποία έκλεινε με τις ευχές για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, ως εξής «Με το πνεύμα της Μεγάλης Εβδομάδας και του Θείου Πάθους ολοένα να πλησιάζει και να φωλιάζει στις καρδιές μας, στέλνουμε το δικό μας μήνυμα ανθρωπιάς, ευαισθησίας και αλληλεγγύης. Ανάσταση χωρίς φιλανθρωπία, χωρίς έστω την ελάχιστη προσφορά για τους πάσχοντες και ενδεείς θα είναι Ανάσταση χωρίς το Χριστό. Χρόνια πολλά σε όλους, καλή Ανάσταση, καλές γιορτές με υγεία.» 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας