Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Πετρούπολη - Κοινωνικό Παντοπωλείο: Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων - Έως το τέλος Μαΐου θα συνεχιστεί η διενέργεια δωρεάν rapid tests

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαΐου 2024



 

Κοινωνικό Παντοπωλείο: Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων

Διανεμήθηκαν τη Μ. Δευτέρα (29/4) και τη Μ. Τρίτη (30/4) τα είδη βασικής διατροφής μακράς διάρκειας στα ωφελούμενα νοικοκυριά της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πετρούπολης, ανακοινώθηκε από το δήμο.

Δόθηκαν επίσης παιχνίδια, βιβλία και πασχαλινά δώρα τόσο στους μικρούς επισκέπτες όσο και στους ηλικιωμένους της δομής για να τα δωρίσουν στα εγγόνια τους για τις ημέρες του Πάσχα.

Τα προϊόντα που διατέθηκαν προήλθαν από ενέργειες δικτύωσης της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πετρούπολης, καθώς και από τις δωρεές συλλόγων, πολιτών και της κοινότητας με ενέργειες αλληλεγγύης για τη στήριξη της δομής.

Η διανομή διεξήχθη στον χώρο επί της οδού Αγ. Ιωάννου 43 (πλησίον 9ου Νηπιαγωγείου) με προγραμματισμένα ραντεβού κατόπιν ενημέρωσης των δικαιούχων με γραπτό μήνυμα. Είχαν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της διανομής, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με τίτλο: «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID 19 και της ανάγκης περιορισμού διάδοσής του».

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους εσάς που με την ενεργό συμμετοχή σας συμβάλατε και για τον μήνα Απρίλιο στην ολοκλήρωση της διανομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

 

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά για τη γενναιόδωρη συνεισφορά τους με προϊόντα, είδη πρώτης ανάγκης και τσουρέκια για τις πασχαλινές ημέρες τους:

• Α.Σ. Όλυμπος Πετρούπολης (Judo)

• Α.Σ. Οδυσσέας-Καράτε

• Σύλλογος Ποντίων «ΜΑΝΟΥΗΛ ΚΟΜΝΗΝΟΣ»

• Ομάδες παλαιμάχων του Άρη Πετρούπολης και του Κεραυνού Πετρούπολης

• Σύλλογος «Ευ ζην Φιλοτεχνείν»

• Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου

•  Υποκατάστημα Πετρούπολης της εταιρείας «MaxStores»

• «Όλοι μαζί μπορούμε»

 

Έως το τέλος Μαΐου θα συνεχιστεί η διενέργεια δωρεάν rapid tests

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) στον Δήμο Πετρούπολης, έως το τέλος Μαΐου θα συνεχιστεί η πραγματοποίηση δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) για Covid-19.

Κινητές Ομάδες Υγείας (Κ.Ο.Μ.Υ.) του Ε.Ο.Δ.Υ., όπως γινόταν μέχρι σήμερα, θα βρίσκονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, από τις 9:15 έως τις 14:45, στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης μας (Εθνικής Αντιστάσεως 61), για να κάνουν δωρεάν rapid tests.

Να επισημάνουμε ότι δεν θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι τη Μ. Πέμπτη (2/5) και τη Δευτέρα του Πάσχα (6/5).

Σε έλεγχο, εκτός από τους ενήλικες, μπορούν να υποβληθούν και παιδιά όλων των ηλικιών. Να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα χορήγησης βεβαίωσης αποτελέσματος για τους πολίτες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται στον χώρο τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, καθώς επίσης:

• Να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής τους (Α.Μ.Κ.Α.).

• Να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

Α

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας