Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Πετρούπολη - «Γκολ» αλληλεγγύης από τους παλαίμαχους Άρη και Κεραυνού

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαΐου 2024

Έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα για σημαντικό σκοπό έδωσαν τη Δευτέρα (29/4), στο Αθλητικό Κέντρο στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, οι ομάδες παλαιμάχων του Άρη Πετρούπολης και του Κεραυνού Πετρούπολης.

Στο πλαίσιο των δράσεων της «Αθλητικής Άνοιξης 2024», που διοργανώνει ο Δήμος Πετρούπολης, έβαλαν... γκολ αλληλεγγύης για λογαριασμό των συνδημοτών μας που αδυνατούν ν' ανταποκριθούν σε βασικές ανάγκες τους.

Μαζί με τις εμφανίσεις και τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια έφεραν στο γήπεδο τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον συνάνθρωπο που μας χρειάζεται.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Δήμαρχος της πόλης, Βαγγέλης Σίμος, και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας, Γιάννης Κουγέας.

Πριν το εναρκτήριο λάκτισμα, ο Δήμαρχος, έδωσε στους βετεράνους ποδοσφαιριστές «πολλά συγχαρητήρια γιατί αποδεικνύετε έμπρακτα πως η αγάπη για το ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό δεν σταματάει ποτέ».

Ευχαρίστησε πολύ τους βετεράνους του Άρη και του Κεραυνού, οι οποίοι για μια ακόμα χρονιά διοργανώνουν «έναν αγώνα αλληλεγγύης, η οποία αποτελεί βασικό συστατικό του αθλητισμού. Σήμερα είναι μια γιορτή του βετερανισμού και της αλληλεγγύης.

Σας ευχαριστούμε που στηρίζεται με πράξεις το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πετρούπολης. Μαζί με τις διατακτικές κρέατος και άλλα είδη που θα δώσει ο Δήμος, συμβάλετε κι εσείς, ώστε συμπολίτες μας, συνάνθρωποι της διπλανής πόρτας, που βρίσκονται σε δυσχερή θέση, να κάνουν Πάσχα.

Η στάση σας είναι μια ακόμα απόδειξη πως ο βετερανισμός μπορεί να προσφέρει πολλά τόσο σε ατομικό επίπεδο, αφού διατηρεί ενεργό τον άνθρωπο, όσο και στο κοινωνικό σύνολο. Θα έπρεπε, λοιπόν, να στηρίζεται περισσότερο και στη χώρα μας». Καταλήγοντας, ο κύριος Σίμος, τους ευχήθηκε «έναν καλό αγώνα, χωρίς τραυματισμούς».

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας