Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Πετρούπολη: Παρατείνεται ως τις 31 Μαΐου η προθεσμία ανανέωσης του δικαιώματος μείωσης-απαλλαγής από δημοτικά τέλη

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαΐου 2024

 

Δήμος Πετρούπολης συναισθανόμενος τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε από τις διαχρονικά αντιλαϊκές πολιτικές, με αποκορύφωμα τα μνημόνια, όλων των κυβερνήσεων, αποφάσισε να δώσει μια «ανάσα» στους πιο ευάλωτους δημότες του.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, με τις αποφάσεις 40/2011 και 260/2016, παρέχει μείωση ή απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για ΑμεΑ, άνεργους, τρίτεκνους, πολύτεκνους κλπ.

  • Στις αποφάσεις αυτές, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ανανέωση των αιτήσεων μία φορά τον χρόνο, προκειμένου να μη διακοπεί η μείωση ή η απαλλαγή. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούνται όλοι οι δικαιούχοι κάτοικοι της Πετρούπολης να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους, απευθυνόμενοι στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής (Κρήτης 2, δεύτερος όροφος), έως την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στο 210 5064076 ή να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας