Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αρχίζουν σήμερα (20/5) οι αιτήσεις για το «Αθλητικό Camp 2024» του Δήμου Πετρούπολης

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2024

 

 

Το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Πετρούπολης θα πραγματοποιήσει και φέτος το «Αθλητικό Camp», σε τρεις περιόδους των δύο βδομάδων, από 17 έως 28 Ιουνίου, από 1 έως 12 και από 15 έως 26 Ιουλίου. Το πρόγραμμα αφορά αποκλειστικά δημότες και κατοίκους Πετρούπολης.

 

 

Οι εγγραφές αρχίζουν σήμερα 20 Μαΐου, θα διαρκέσουν μέχρι την Kυριακή 2 Ιουνίου και θα πραγματοποιούνται μόνο ηλεκτρονικά, με τη συμπλήρωση της φόρμας που βρίσκεται στο link: https://forms.gle/kkzUVVgNCkpCvyZA6

 

Το πρόγραμμα αφορά παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2012 έως και το 2017 και θα διεξαχθεί στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Ν. Παξιμαδάς», το Δημοτικό Κολυμβητήριο καθώς και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο.  

 

Το «Αθλητικό Camp» του Δήμου Πετρούπολης είναι μία πρωτοβουλία που σκοπό έχει να αξιοποιηθεί δημιουργικά ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών, μετά το κλείσιμο των σχολείων και μέχρι τις καλοκαιρινές διακοπές, εκτιμώντας τις επιπλέον δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι γονείς αλλά και γενικότερα η κάθε οικογένεια, μετά το πέρας της σχολικής χρονιάς. Για αυτό το λόγο θα γίνει προσπάθεια έτσι ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις.

 

Στόχος, είναι η επαφή των παιδιών με κάποια αθλήματα, η ανάπτυξη και καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας, του συναγωνισμού, καθώς και η ανάδειξη και διάδοση της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού.

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 

• Γνωριμία με τα αθλήματα: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, ενόργανη και ρυθμική γυμναστική, κολύμβηση, judo, σκάκι, σύγχρονο και παραδοσιακό χορό, παραδοσιακά παιχνίδια καθώς επίσης και «kidsathletics».

 

• Δημιουργική απασχόληση, θεατρικό παιχνίδι, προβολή παιδικών ταινιών.

 

Τα παιδιά θα προσέρχονται από τις 08:00 έως τις 08:30 και θα αποχωρούν από τις 14:30 έως τις 15:00.

 

Οι δημότες, των οποίων οι αιτήσεις θα εγκριθούν, θα ειδοποιηθούν με email για να αποστείλουν, μέχρι και την Κυριακή 9 Ιουνίου, τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

Η οικονομική συμμετοχή, για κάθε περίοδο του προγράμματος, ανέρχεται στα 50€. Θα υπάρξει οικονομική ελάφρυνση, της τάξεως του 10%, για τις ακόλουθες κατηγορίες

 

α. Συμμετοχή δύο και πλέον παιδιών από την ίδια οικογένεια

 

β. Παιδιά πολύτεκνων – τρίτεκνων οικογενειών

 

γ. Παιδιά άνεργων γονέων

 

Η κατάθεση της συνδρομής θα γίνει από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου έως την Παρασκευή 14 Ιουνίου, είτε ηλεκτρονικά στον λογαριασμό του Δήμου (GR9401101830000018300720606), αναφέροντας στην αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του παιδιού και ότι το ποσό αφορά στη συμμετοχή του στο «Αθλητικό Camp 2024», είτε μέσω POS στο Πολιτιστικό Κέντρο (Εθνικής Αντιστάσεως 61) τις ώρες 12:00-20:00.

 

Κατά την αξιολόγηση των αιτήσεων θα δοθεί προτεραιότητα στα παιδιά των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, μονογονεϊκών οικογενειών (εργαζόμενος γονέας), γονέων ΑμεΑ (εργαζόμενοι γονείς), πολύτεκνων-τρίτεκνων οικογενειών (εργαζόμενοι γονείς), παιδιά ανέργων.

 

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

 

1. Ιατρική βεβαίωση παιδιάτρου που να αναφέρει ότι το παιδί μπορεί να αθληθεί (όχι το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή).

 

2. Φωτοτυπία και των δύο όψεων της Αστυνομικής Ταυτότητας γονέων.

 

3. Φωτοτυπία πρόσφατου λογαριασμού Δ.Ε.Κ.Ο. ή Κινητής Τηλεφωνίας, στον οποίο να εμφανίζεται το Α.Φ.Μ. και η διεύθυνση κατοικίας των γονέων.

 

4. Βεβαίωση εργασίας γονέων.

 

5. Βεβαίωση ανεργίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 09:00 έως 15:00, στο  τηλέφωνο  210 5061136.

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας