Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Έκθεση Τμήματος Εικαστικών για Παιδιά και Εφήβους Δήμου Πετρούπολης

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαΐου 2024

Την Παρασκευή 31 Μαΐου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης (Μπουμπουλίνας 59 & Αθ. Διάκου), στις 19:30, στον 3ο όροφο, θα γίνουν τα εγκαίνια της Έκθεσης του Τμήματος Εικαστικών για Παιδιά και Εφήβους, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

  • Στο Τμήμα, υπό τη διδασκαλία της εικαστικού Βασιλικής Τσούτσουβα, τα παιδιά έμαθαν παίζοντας. Στο κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον του εργαστηρίου είχαν την ευκαιρία να πειραματιστούν και να γνωρίσουν τις δυνατότητες τους.


Χρησιμοποιώντας διαφορετικά υλικά, γνώρισαν αρκετούς μεγάλους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και προσπάθησαν με τον δικό μας τρόπο να αποδώσουν τα χαρακτηριστικά έργα τους. Η βιωματική διδακτική διαδικασία βοήθησε στον εμπλουτισμό των καλλιτεχνικών δεξιοτήτων και γνώσεων των μαθητών.

  • Στην έκθεση οι επισκέπτες θα ξεναγηθούν στα εικαστικά τοπία των παιδιών και των εφήβων του Τμήματος, σε έργα γεμάτα χρώματα, όνειρα και έμπνευση.


Στα εγκαίνια της έκθεσης θα μας συντροφεύσει μουσικά ο Φίλιππος Γιαλούρης, από την τάξη κιθάρας, στο Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης, του Βασίλη Καναρά.

  • Διάρκεια έκθεσης: 31 Μαΐου - 1 Ιουνίου 2024
  • Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 19:00 – 22:00, Σάββατο 10:00–14:00


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τμήμα Πολιτισμού της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας στο τηλέφωνο 2128098222.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας