Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Καθαρισμός και αποψίλωση οικοπέδων και δασικών εκτάσεων στις παρυφές του Ποικίλου Όρους

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2024

Στο πλαίσιο των προληπτικών δράσεων αντιπυρικής προστασίας από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Πετρούπολης, οι εργαζόμενοι του αρμόδιου τμήματος πραγματοποιούν, από τις αρχές Μαΐου, εργασίες καθαρισμού και αποψίλωσης σε δασικές εκτάσεις που βρίσκονται στις παρυφές του Ποικίλου Όρους καθώς και οικοπέδων που ανήκουν στον Δήμο μας.

 

  • Επίσης, τα συνεργεία έχουν αφαιρέσει και απομακρύνει από το άλσος Αγ. Δημητρίου ξερά, πεσμένα δένδρα και κλαδιά για αποτροπή  κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς.

Να σημειώσουμε ότι την ευθύνη για εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού και αποψίλωσης του άλσους μας και κάποιων δασικών εκτάσεων, όπως κάθε έχει χρόνο, έχει ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αττικής (Α.Σ.Δ.Α.), ενώ μέσα στο Ποικίλο Όρος την ευθύνη πυροπροστασίας έχει το τοπικό Δασαρχείο.

  • Ο σχεδιασμός της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας προβλέπει από την 1η Ιουνίου να αρχίσει από συνεργεία του Δήμου ο καθαρισμός και η αποψίλωση οικοπέδων, εντός της πόλης, στα οποία οι ιδιοκτήτες τους δεν φρόντισαν να γίνουν οι οριζόμενες από τον νόμο εργασίες.

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας