Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ/8 & 9 ΙΟΥΝΙΟΥ/ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ

Κατηγορία: ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαΐου 2015

 

 


Δυο μαγικές βραδιές, γεμάτες παλμό, συναίσθημα, ένταση και ενέργεια, θα ζήσουν όλοι οι φίλοι του Γιάννη Χαρούλη τη Δευτέρα 8 και τη Τρίτη 9 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στον Βύρωνα.

Ο Γιάννης Χαρούλης, μετά τις sold out παραστάσεις του το χειμώνα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό- στην πρώτη του Ευρωπαϊκή περιοδεία-και μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του δίσκου «Χίλια καλώς εσμίξαμε», ανεβαίνει στο θέατρο Βράχων για να ξαναζήσει μαζί μας και εμείς μαζί του την μοναδική εμπειρία των live παραστάσεων του.
Με το λαούτο του και όλα όσα προκαλεί η ιδιαίτερη φωνή και παρουσία πάνω στη σκηνή, σε ένα οδοιπορικό στο χθες που ξυπνάει τις μουσικές μνήμες και στο σήμερα που χτίζει το μουσικό μας μέλλον.
Ανήσυχος και πρωτοπόρος από την μια, παραδοσιακός από την άλλη, ροκάρει με το λαούτο του σε μουσικά μονοπάτια όπου ο ηλεκτρισμός συναντά αρχέγονους ήχους της Κρήτης.
Η παράδοση, η λαϊκή ιστορία, η σύγχρονη δημιουργία, οι ποιητές μας, οι στιχουργοί μας, τραγούδια που αγαπήσαμε, στίχοι που τραγουδήσαμε, θα γίνουν ένα με τη φωνή του Γιάννη Χαρούλη, θα γίνουν ένα με τις φωνές των χιλιάδων που θα αγκαλιάσουν και πάλι αυτή την μουσική εμπειρία.
Μαζί του οι μουσικοί: Λευτέρης Ανδριώτης/λύρα Μιχάλης Καλκάνης/ κοντραμπάσο Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά Θανάσης Τζίνγκοβιτς/ κιθάρα Πάνος Τόλιος / τύμπανα
Γιάννης Χαρούλης Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», Δευτέρα 8 & Τρίτη 9 Ιουνίου 2015 Τιμή εισιτηρίων: 10€ φοιτητικό / ανέργων & 12 € γενική είσοδος Ώρα έναρξης: 21.00 Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30 Έναρξη προπώλησης: Δευτέρα 11 Μαΐου
Σημεία Προπώλησης Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού Βύρωνα & Δάφνης-Υμηττού Ευαγγελικής Σχολής 26, 6ος ορ., Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 π.μ. – 2.30 μ.μ. Δημαρχείο Δάφνης, Έλλης 16 & Κανάρη, Δάφνη 1ος ορ., Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 π.μ. – 12.00 Δημαρχείο Υμηττού, Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου 1, Υμηττός, Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00 π.μ. – 12.00 Ταμείο Θεάτρου Βράχων: Καθημερινά 6.00 μ.μ. – 10.00 μ.μ.
Υπεύθυνες επικοινωνίας: Χρυσούλα Παπαΐωάννου, τηλ. 6945 23 7301, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Κατερίνα Παπαδοπούλου, τηλ. 6944 50 5877, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αλεξία Στουρνάρα, τηλ. 6932 467906, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αναρτήθηκε από

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας