Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Κώστας Κάβουρας στο πλευρό του Γιώργου Ιωακειμίδη στο Δυτικό Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 30 Αυγούστου 2023

 

Ο επί δύο θητείες Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου, επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Κάβουρας, ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο Δυτικό Τομέα Αθηνών, με τον συνδυασμό «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης» του Γιώργου Ιωακειμίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η υποψηφιότητα του Δημήτρη Μπέση για τον συνδυασμό “Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης“ στον Δυτικό Τομέα έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα


Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Κάβουρα:
Είναι μεγάλη μου τιμή να συμμετέχω ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Ιωακειμίδη “Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης” στο Δυτικό Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής.

 

  • Η Αττική, η πολυπληθέστερη περιοχή της Ελλάδας, αποτελεί μια περιοχή με σημαντικά άλυτα προβλήματα σε μια εποχή κλιματικής κρίσης. Η συνεχιζόμενη υποβάθμιση από την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος και την ατμοσφαιρική ρύπανση, οι ανεπαρκείς υποδομές, η ελλιπής θωράκιση από τις φυσικές καταστροφές, το συνεχώς εντεινόμενο κυκλοφοριακό πρόβλημα, η επιμονή σε ένα περιβαλλοντικά, οικονομικά και κοινωνικά μη βιώσιμο μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων, συνθέτουν μια ζοφερή πραγματικότητα για τους κατοίκους της.

Ταυτόχρονα, σε ακόμη δυσμενέστερη θέση, η Δυτική Αθήνα, θύμα μιας -ακόμη κι εντός Αττικής- ασύμμετρης ανάπτυξης, είναι μια περιοχή που πλήττεται διαχρονικά από τις ανισότητες και τα προβλήματα. Απαιτεί συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις με στόχο την αναβάθμιση της, προς όφελος των εργαζομένων, των επαγγελματιών, των νοικοκυριών της περιοχής.
Σε μία περίοδο που οι πολίτες νιώθουν προδομένοι και εγκαταλελειμμένοι από την Πολιτεία, η Περιφέρεια Αττικής καλείται να κάνει ένα γενναίο βήμα προόδου. Πρέπει να πρωτοστατήσει όχι μόνο στην διεκδίκηση περισσοτέρων πόρων, αλλά και στον σχεδιασμό αναπτυξιακών εργαλείων στοχευμένων στις ανάγκες των πολίτων κάθε περιφερειακής ενότητας.

  • Η υποψηφιότητα του Γιώργου Ιωακειμίδη, ενός έμπειρου αυτοδιοικητικού στελέχους, με μια μακρά επιτυχημένη πορεία ως Δήμαρχος στο Δήμο Νίκαιας-Ρέντη, είναι η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί μια νέα Περιφερειακή Αρχή για την Αττική που θα λειτουργήσει με αποτελεσματικότητα, αξιοκρατία και διαφάνεια, προς όφελος των πολλών.

Για όλους αυτούς τους λόγους, αποφάσισα και εγώ με τη σειρά μου, αξιοποιώντας την εμπειρία που απέκτησα από την εννιάχρονη ενασχόλησή μου με τον Α’ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, ως δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Ιλίου, να συμβάλλω με κάθε τρόπο σε αυτήν την προσπάθεια.

Κάβουρας Κώστας
Οικονομολόγος, Υπ. Διδάκτορας Γεωγραφίας, Μέλος της ΣτΑ στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ιλίου, Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας