Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συνάντηση του Δημάρχου Αιγάλεω Γ. Γκίκα με εκπροσώπους της ΑΟΝΜ

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 04 Φεβρουαρίου 2021

 

 

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γ. Γκίκας συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων (Α.Ο.Ν.Μ.), κ. Αρκά Ιωάννη (Υπ. Δημοσίων σχέσεων και Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Μεταμοσχευμένων «ΔΡΟΜΕΑΣ» ) και τον κ. Τζουγανάκη Σήφη (Υπ. Αθλητισμού και διεξαγωγής αγώνων), Αιγαλιώτη, πρωταθλητή στίβου και μαραθωνοδρόμο. Η συνάντηση έγινε στο  Δημαρχείο Αιγάλεω την Πέμπτη 4-2-21

 

 

Στη συνάντηση έγινε εκτενής ενημέρωση στον Δήμαρχο Γιάννη Γκίκα και στον Αντιδήμαρχο Νίκο Ασημακόπουλο για τους σκοπούς του συλλόγου και τα θέματα που απασχολούν τους μεταμοσχευμένους συνανθρώπους μας, αθλητές και μη, με έμφαση στον βασικό σκοπό που είναι η διάδοση της Ιδέας της Δωρεάς Οργάνων.

Ακόμη, υπήρξε συνοπτική παρουσίαση των αθλητών του συλλόγου, τα αθλήματα και τους αγώνες που συμμετέχουν και τις διακρίσεις τους.

 

Ο Δήμαρχος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα οφέλη του αθλητισμού στην υγεία των αιμοκαθαιρόμενων και μεταμοσχευμένων και εντυπωσιάστηκε από την δύναμη ψυχής του συντοπίτη μας και πρωταθλητή Σήφη Τζουγανάκη , που η πορεία ζωής και η προσπάθεια αποτελούν πηγή έμπνευσης και παράδειγμα για όλους μας.

 

Ο Δήμος Αιγάλεω θα βρίσκεται δίπλα στους μεταμοσχευμένους και θα προχωρήσει σε κοινές δράσεις, ώστε να μεταδοθεί, ακόμη περισσότερο, το σημαντικό μήνυμα της Δωρεάς Οργάνων, μιας υπέρτατης πράξης αλληλεγγύης προς όλους τους συνασθενείς.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας