Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήμος Αιγάλεω - Πολιτική Προστασία - Θερμαινόμενοι Χώροι ενόψει της Μήδειας

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2021


 

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αιγάλεω ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας.

Ο Δήμαρχος μετά την σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου της Πολιτικής Προστασίας, λαμβάνοντας υπόψη το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (Ε.Μ.Υ.) και τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να ενημερώνονται και να εφαρμόζουν τα μέτρα αυτοπροστασίας.

Ενημερώνουμε επίσης τους δημότες ότι, εν όψει της προβλεπόμενης πτώσης της θερμοκρασίας και των άστατων καιρικών φαινομένων, το πολιτιστικό κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» (Δημαρχείου 17 και Κουντουριώτου) θα λειτουργεί ως διαθέσιμος θερμαινόμενος χώρος για τη φιλοξενία ευπαθών ομάδων όλο το 24ωρο όσο διαρκέσει η κακοκαιρία.

Η λειτουργία του θερμαινόμενου χώρου για την προστασία από τις χαμηλές θερμοκρασίες που αναμένονται, θα γίνει με την τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης της διάδοσης του κορωνοϊού. Οι άνθρωποι της κοινωνικής υπηρεσίας θα βρίσκονται στον χώρο για να προσφέρουν ζεστά ροφήματα και σνακ σε όποιον το χρειάζεται.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου: 2132044800, 801 (έως τις 22.00), στον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Αρβανίτη: 6945305685 και στον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας κ. Ηλία Μάνδρο: 6983219502Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας