Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αιγάλεω - 1500 ως 2000 διαδηλωτές διαδήλωσαν ενάντια στην αστυνομοκρατία και την καταστολή

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρτίου 2021

 

 

 

Από την δημοτική παράταξη του Αιγάλεω «Ρήγμα στα Δυτικά» ανακοινώθηκε:

 

 

 Την Κυριακή 14 Μάρτη στις 5μ.μ. βρέθηκαν στους δρόμους του Αιγάλεω 1500 ως 2000 διαδηλωτές, με τη νεολαία να είναι το μεγαλύτερο μέρος. Με καλέσματα από το «Ρήγμα στα Δυτικά» και άλλες πολιτικές και κινηματικές συλλογικότητες, διαδήλωσαν ενάντια στην αστυνομοκρατία και την καταστολή σπάζοντας στην πράξη τον τρόμο ! 

Ο λαός του Αιγάλεω όπως και κάθε γειτονιάς θα συνεχίσει να βρίσκεται δυναμικά στον δρόμο και να παλεύει για ψωμί-παιδεία-υγεία-ελευθερία ενάντια στις πολιτικές της κυβέρνησης που μας κλέβουν την ζωή! 

 

 

Ακολουθεί το κάλεσμα που έκανε το «Ρήγμα στα Δυτικά»

 

ΡΗΓΜΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ – ΑΙΓΑΛΕΩ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ,  ΦΟΡΕΙΣ , ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ  ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 5μμ (ΙΕΡΑ ΟΔΟ ΚΑΙ ΘΗΒΩΝ)

 

Εδώ και έναν περίπου χρόνο γινόμαστε μάρτυρες μιας επικίνδυνης πολιτικής που βάζει στο στόχαστρο τις ελευθερίες , τα δικαιώματα και τη ζωή του λαού με πρόσχημα την διαχείριση της πανδημίας και την αντιμετώπιση του «αόρατου εχθρού» . Έναν χρόνο τώρα η κυβέρνηση επιρρίπτει τις ευθύνες για τη αύξηση των κρουσμάτων και την ισοπέδωση του συστήματος υγείας σε μια δήθεν ατομική ανευθυνότητα των πολιτών ενώ η ίδια συνέχισε με συνέπεια και ευλάβεια τις πολιτικές υποχρηματοδότησης του δημόσιου συστήματος υγείας ακόμα και εν μέσω μιας υγειονομικής κρίσης αφήνοντας τα δημόσια νοσοκομεία αστελέχωτα και χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό με αποτέλεσμα τα νοσοκομεία να ξεχειλίζουν και το προσωπικό να καλείται να κατανέμει τους ασθενείς στις λιγοστές ΜΕΘ που διατίθενται και φυσικά δεν επαρκούν. Η ίδια κυβέρνηση όλο  αυτό το διάστημα ανοιγοκλείνει τα σχολεία για να αποφύγει τα έξοδα υποδομών και προσωπικού για την Παιδεία όμως διαθέτει με μεγάλη ευκολία  υπέρογκα ποσά για την ενίσχυση της Αστυνομίας με εξοπλισμό και προσλήψεις ακόμα και με την ίδρυση νέου σώματος (Πανεπιστημιακή Αστυνομία) αλλά και για στρατιωτικούς εξοπλισμούς . 

Η πολιτική της διαχείρισης της πανδημίας με αστυνομία και απαγορεύσεις όχι με γιατρούς και ισχυρά νοσοκομεία μας έχει οδηγήσει σε παράλογα lockdown, ανεργία και υπέρμετρη βία και καταστολή. Η κυβέρνηση αφήνει τον λαό να πεθαίνει εκτός ΜΕΘ και οδηγεί μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας στην ανεργία και την απόλυτη φτωχοποίηση ενώ παράλληλα με τις βραδινές απαγορεύσεις, τα μηνύματα και την αστυνομοκρατία μας αντιμετωπίζει ως κοινούς εγκληματίες και ρίχνει σε εμάς το βάρος των θανάτων μοιράζοντας τα χρήματα από τα υπέρογκα πρόστιμα στην Αστυνομία και τα ΜΜΕ που αποτελούν βασικό πυλώνα της εξουσίας της .

Το πρόσφατο περιστατικό της Νέας Σμύρνης ήταν μόνο ένα από τα πολλά περιστατικά αυθαιρεσίας και τραμπουκισμού της αστυνομίας.  Ήτανε όμως και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι πολλές χιλιάδες που διαδήλωσαν μαζικά την περασμένη Τρίτη στην Νέα Σμύρνη σπάζοντας στον δρόμο την τρομοκρατία απέδειξαν στην πράξη ότι ο λαός δεν θα επιτρέψει να κυριαρχήσει ο τρόμος στις γειτονιές  μας. Σε συνέχεια αυτής της κινητοποίησης και από κοινού με συλλογικότητες και κινήσεις σε δεκάδες γειτονιές σε Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας καλούμε τις κινήσεις, τα σωματεία και τις τοπικές συλλογικότητες του Αιγάλεω, του Χαϊδαρίου και της Αγίας Βαρβάρας σε συγκέντρωση για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών μας την Κυριακή 14 Μαρτίου στις 5μμ (ΙΕΡΑ ΟΔΟ ΚΑΙ ΘΗΒΩΝ).

Για ζωή, υγεία και ελεύθερη μετακίνηση στις γειτονιές μας με σοβαρή υγειονομική διαχείριση της πανδημίας ενάντια στις παρούσες απαγορεύσεις, την καταστολή, τον αυταρχισμό και την αστυνομοκρατία .

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας