Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΧΥΔΑΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΕΠΊΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιουλίου 2021

Ανακοίνωση του συλλόγου ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ



ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΕΠΊΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΙΑ


ΑΙΓΑΛΕΩ 8-7-2021


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ


Πρωτοφανή για το Δήμο Αιγάλεω γεγονότα με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Γεωργίου Ηλία, συνέβησαν την Παρασκευή 2/7/2021 στο Δημαρχείο Αιγάλεω.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απολύτως επιβεβαιωμένες πληροφορίες, που περιήλθαν στο Σύλλογο, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, μετά από αίτημά τους, συνόδευσε εκπροσώπους ομάδας εργαζομένων κοινωφελούς εργασίας, που διεκδικούν την παραμονή τους στην εργασία, σε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου. Παρών ήταν και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μιχαήλ Δημήτριος. 


Ο Γεν. Γραμματέας ευθύς εξ αρχής με ύφος έντονο, προσβλητικό και απειλητικό, χωρίς ίχνος αμεροληψίας και αντικειμενικότητας, επιδεικνύοντας μένος, εκδικητικότητα και αχαρακτήριστη αλαζονεία, απεύθυνε ιδιαίτερα στον Πρόεδρο βρισιές πεζοδρομιακού επιπέδου ενώ εκστόμισε ξεκάθαρες απειλές που αφορούσαν με σαφήνεια στην μελλοντική υπηρεσιακή του κατάσταση και εξέλιξη (και όχι μόνο!) 


Είναι πρωτόγνωρο, ένας υπηρεσιακός παράγοντας, όπως ο Γεν. Γραμματέας, να καταχράται τη θέση του, να βρίζει και να απειλεί με ποταπό τρόπο και με χυδαίες εκφράσεις οποιονδήποτε εργαζόμενο του Δήμου.


Καταγγέλλουμε με κατηγορηματικό τρόπο την χυδαία προκλητική και αντιθεσμική επίθεση του Γενικού Γραμματέα στον Πρόεδρο του Συλλόγου, όπως ακριβώς θα κάναμε και για οποιονδήποτε εργαζόμενο του Δήμου. Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου είναι διορισμένος μετακλητός υπάλληλος επιφορτισμένος με την αρμοδιότητα να επιλύει και όχι να δημιουργεί προβλήματα. 


Η απαράδεκτη συμπεριφορά του αποτελεί εκτροπή, και εκθέτει ανεπανόρθωτα την Διοίκηση του Δήμου που οφείλει άμεσα να προβεί στις ενδεδειγμένες ενέργειες.


Συγχαίρουμε και επαινούμε την προσωπική και υπηρεσιακή αξιοπρέπεια και ακεραιότητα των συναδέλφων κοινωφελούς εργασίας που δίδαξαν ήθος με την συμπεριφορά τους τόσο στον Γενικό Γραμματέα όσο και σε εμάς! Καταδίκασαν στο σύνολό τους την απαράδεκτη συμπεριφορά και την απροκάλυπτη επίθεση και αποχώρησαν μαζί με τους εκπροσώπους του Συλλόγου. Οι εργαζόμενοι προσήλθαν στην συνάντηση προσμένοντας την θετική στάση της Διοίκησης στην εργασιακή τους διεκδίκηση για παραμονή στην εργασία και βρέθηκαν αντιμέτωποι με διοικητική αλαζονεία και έπαρση!


Καλούμε την Διοίκηση του Δήμου σε αντιδιαστολή με τον κ. Γεωργίου να είναι συναινετική και όχι εκδικητική στο αίτημά τους, αναλογιζόμενη την έλλειψη προσωπικού σε πολλούς χώρους εργασίας και την πολύτιμη βοήθεια και προσφορά που οι εργαζόμενοι αυτοί προσφέρουν.


Τέλος υπενθυμίζουμε προς κάθε κατεύθυνση και ιδιαίτερα προς τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου πως όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου σε οποιαδήποτε επαφή, συνεργασία ή συνεννόηση με την Διοίκηση που αφορά σε εργασιακά τους ζητήματα και προβλήματα, έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να ζητούν την παρουσία του Σωματείου.


ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΤΕΙ!


Άλλωστε στο Δημαρχείο πήγαμε… όχι στο σπίτι του!!!


Για το ΔΣ του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Γιάννης Τσούνης Σταματόπουλος Σταμάτης

 

 



Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας