Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Λαϊκή Συσπείρωση Αιγάλεω: Η διοίκηση Γκίκα διαφημίζει συγκεκριμένο ΙΔΙΩΤΙΚΟ διαγνωστικό κέντρο - Ζητάμε μόνιμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο δήμο

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιανουαρίου 2022

 

Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Αιγάλεω για τη διοίκηση του Δήμου που υπέγραψε σύμβαση με ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο για μοριακά τεστ:


Η διοίκηση Γκίκα, που υποστηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου γνωστοποιεί ότι συμφώνησε με συγκεκριμένο ΙΔΙΩΤΙΚΟ διαγνωστικό κέντρο για τη διεξαγωγή μοριακού test για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς στην τιμή των 30€!!!! Και, μάλιστα, δίνει και πληροφορίες για τις εγκαταστάσεις του συγκεκριμένου διαγνωστικού κέντρου σε άλλους 6 Δήμους!

  • Δε φτάνει που ανανέωσε τις συμβάσεις μόνο 59 σχολικών καθαριστριών για τα 65 σχολεία του Δήμου, 42 πλήρους απασχόλησης και 17 σε καθεστώς ημιαπασχόλησης (άρα, δεν αντιστοιχεί ούτε 1 σχολική καθαρίστρια ανά σχολείο και χωρίς να είναι όλες οι εργαζόμενες πλήρους απασχόλησης).... τώρα έρχεται να το …τερματίσει!!!
  • Δε φτάνει που η εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στη διαχείριση της πανδημίας έχει ως αποτέλεσμα τα σχολεία, οι χώροι δουλειάς, τα ΜΜΕ να μετατρέπονται σε “εστίες υπερμετάδοσης” με δεκάδες χιλιάδες κρούσματα σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και – κατ’ επέκταση – στις οικογένειές τους.
  • Δε φτάνει που η κυβέρνηση πέρασε τροπολογία μειώνοντας κατά 50% την αποζημίωση της άδειας ειδικού σκοπού των εργαζόμενων γονιών, τιμωρώντας τους γιατί το παιδί αρρώστησε ή ήρθε σε επαφή με κρούσμα.



Η δημοτική αρχή Αιγάλεω αντί να διεκδικήσει μέτρα προστασίας της υγείας στα σχολεία, με αραίωση μαθητών, με προσλήψεις εκπαιδευτικών, γίνεται πλασιέ των διαφόρων διαγνωστικών κέντρων.... με τιμή 30ευρώ το κεφάλι!!!

    Εδώ και τώρα να υπάρξει μόνιμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο δήμο Αιγάλεω με διευρυμένο ωράριο ώστε να μπορεί να καλύπτει την ανάγκη για μαζικά επαναλαμβανόμενα δωρεάν τεστ για όλο το πληθυσμό.

Ταιριάζουν γάντι στη διοίκηση του Δήμου Αιγάλεω τα λόγια του Μενέλαου Λουντέμη:

«Ειπώθηκαν ψέµατα που ντράπηκαν και τα ίδια, µια και δεν ντρέπονταν τα στόµατα που τα ’λεγαν»

 Λαϊκή Συσπείρωση Αιγάλεω

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας