Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 14/5 ΣΤΙΣ 12:00 ΙΕΡΑ & ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5 ΣΤΙΣ 18:30 ΣΤΗΝ ΔΕΗ (ΣΜΥΡΝΗΣ 29, ΑΙΓΑΛΕΩ

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 06 Μαΐου 2022

  Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:


 

  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ – ΦΘΗΝΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!
  • ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 14/5 ΣΤΙΣ 12:00 ΙΕΡΑ & ΘΗΒΩΝ
  • ΚΑΙ
  • ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5 ΣΤΙΣ 18:30 ΣΤΗΝ ΔΕΗ (ΣΜΥΡΝΗΣ 29, ΑΙΓΑΛΕΩ)


Εργαζόμενοι εργαζόμενες, άνεργοι, νέοι και νέες, αυτοαπασχολούμενοι και συνταξιούχοι,

Οι μαζικοί φορείς που δραστηριοποιούμαστε στο Αιγάλεω προχωρήσαμε στην συγκρότηση επιτροπής ενάντια στην ακρίβεια, προκειμένου να αναπτύξουμε κοινή δράση για την υπεράσπιση του εργατικού- λαϊκού εισοδήματος και καλούμε τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους
αυτοαπασχολούμενους, τους ανέργους, τις νέες και τους νέους σε αγώνα και μαχητική διεκδίκηση ώστε να οργανώσουμε την αλληλεγγύη και τον αγώνα μας, απέναντι στην ακρίβεια που τσακίζει το εισόδημά μας, βάζει εμπόδια στο μεγάλωμα των παιδιών μας και δημιουργεί αδιέξοδα στα περισσότερα λαϊκά σπίτια.

Ο μήνας πλέον δεν βγαίνει, το εισόδημα μας συνεχώς χτυπιέται από φόρους που εκτινάσσονται στα ύψη. Στο σούπερ μάρκετ διαλέγουμε τι δεν θα πάρουμε, εξαιτίας των ανατιμήσεων σε βασικά είδη πλατιάς κατανάλωσης.,Η άνοδος των τιμών, η ακρίβεια, οι υπέρογκες αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος, σε συνδυασμό με τις αυξημένες τιμές των ενοικίων, την τιμή της βενζίνης που αγγίζει τα 2 ευρώ το ακριβό φυσικό αέριο, η ακριβοπληρωμένη υγεία και παιδεία,διαλύουν τον οικογενειακό μας προϋπολογισμό. πάνε χέρι χέρι με την ένταση της εκμετάλλευσης των εργαζομένων, τους χαμηλούς μισθούς, την ανεργία, το τσάκισμα των εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, την υπέρογκη φορολογία του λαού.

Όλο και περισσότερες οικογένειες βιώνουμε τις επιπτώσεις από τη μείωση κονδυλίων για τις κοινωνικές δαπάνες , την υγειά και την παιδεία , όταν την ίδια στιγμή δίνονται 4 δις για την αγορά στρατιωτικού εξοπλισμού αλλά και υπέρογκα ποσά από το Ταμείο Ανάκαμψης, χαρίζονται για νέες επενδύσεις σε μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Αντί να μειωθούν ή και να καταργηθούν σε κάποιες περιπτώσεις τα δημοτικά τέλη και τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς και στις αθλητικές- πολιτιστικές δραστηριότητες, η κατάσταση παραμένει το ίδιο δύσκολη για όλους μας. Τα προηγούμενα χρόνια είδαμε μεγάλες περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις μας. Οι εργαζόμενοι, ήρθαμε αντιμέτωποι με τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, σε κάθε χώρο και κλάδο δουλειάς. Ο εργάσιμος χρόνος ξεχαρβαλώθηκε, οι υπερωρίες έγιναν καθημερινότητα και μάλιστα απλήρωτες. Οι αυτοαπασχολούμενοι με δυσκολία μπορούμε να δουλέψουμε τα μαγαζιά μας, να ζήσουμε την οικογένεια μας με αξιοπρέπεια, τα χρέη έχουν γίνει πλέον μη διαχειρίσιμα.

Πρώτα ήταν η κρίση και οι «θυσίες» για την ανάπτυξη, για «να σταθεί στα πόδια της η οικονομία», στα συντρίμμια των εργασιακών δικαιωμάτων. Στην πανδημία, πάλι οι εργαζόμενοι κληθήκαμε να σκύψουμε το κεφάλι, να περιμένουμε «καλύτερες μέρες». Σήμερα μας καλούν πάλι να κάνουμε «υπομονή», να παγώνουμε μέσα στο σπίτι μας, να κάνουμε σκόντο ακόμα και από τα στοιχειώδη. Αυτοί που εν καιρώ ειρήνης ζητάνε από τους εργαζόμενους να βάλουν πλάτη για να ανασάνει η οικονομία ,είναι οι ίδιοι που δεν διστάζουν όταν φτάσουν σε τέλμα οι μεταξύ τους αντιθέσεις και ανταγωνισμοί να ισοπεδώσουν ολόκληρες χώρες, φέρνοντας νέα δεινά για τους λαούς.

Δεν υπάρχουν σωτήρες για τον εργαζόμενο λαό!

Για να απαλλαγούμε από τους άδικους πολέμους , για να ανασάνουμε από την ακρίβεια, θα πρέπει να πάρουμε εμείς την υπόθεση στα χέρια μας, διεκδικώντας συλλογικές συμβάσεις με αυξήσεις και μέτρα ουσιαστικής ανακούφισης, κατάργηση φόρων και χαρατσιών, ζωή και υγεία που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Ασπίδα προστασίας μας - λύση και διέξοδο από τα προβλήματα μας μπορούμε να
βρούμε μέσα από την οργάνωσή μας, την αλληλεγγύη, την κοινή μας δράση για τη προστασία του εισοδήματος μας. Είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε κανέναν μόνο του, χωρίς φαγητό, ρεύμα, θέρμανση.


ΟΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ



ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΜΕΛΟΣ ΟΓΕ)
  • ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΙΓΑΛΕΩ- ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ-ΧΑΙΔΑΡΙ
  • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ-ΧΑΙΔΑΡΙ
  • ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ
  • ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Η ΠΡΟΟΔΟΣ"
  • ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΣΥΝ ΑΙΓΑΛΕΩ
  • ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ
  • ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ -ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ-ΧΑΙΔΑΡΙ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 5989683

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας