Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αιγάλεω: Πυροβολισμοί και καταδίωξη μετά από απόπειρα διάρρηξης σε εργοστάσιο - Περίοικος ειδοποίησε τις αρχές!

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 25 Αυγούστου 2022

 

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές Αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άγνωστων δραστών που επιχείρησαν να διαρρήξουν εργοστάσιο στην περιοχή του Αιγάλεω - Τους εντόπισαν αστυνομικοί και έπεσαν πυροβολισμοί ενώ ακολούθησε καταδίωξη

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στο Αιγάλεω έπειτα από διάρρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην οδό Μνησικλέους. Συγκεκριμένα, γύρω στις 5 τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες -πιθανότατα τρεις στον αριθμό- επιχείρησαν να εισβάλλουν μέσα στην εταιρεία. Έγιναν όμως αντιληπτοί από περίοικο χάρις στα άμεσα αντανακλαστικά του οποίου ειδοποιήθηκε αμέσως η Αστυνομία.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και οι δράστες στη θέα του περιπολικού μπήκαν στο αυτοκίνητο τους και ανέπτυξαν ταχύτητα με αποτέλεσμα να προσκρούσουν πάνω σε φορτηγό της εταιρείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο πυροβόλησαν κατά των δραστών στα λάστιχα του οχήματος και στον αέρα ωστόσο εκείνοι κατάφεραν και ξέφυγαν.

Στην καταδίωξη που ακολούθησε στους γύρω δρόμους οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν. Έκτοτε βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

 


 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας