Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Λαϊκή Συσπείρωση Αιγάλεω: «Λευκή νύχτα» με μπόλικη «μαυρίλα» για εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 06 Οκτωβρίου 2022

 

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου ο Δήμος Αιγάλεω με τη στήριξη της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Αιγάλεω και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, διοργανώνει ένα … πανηγύρι στους δρόμους της πόλης μας, ξοδεύοντας ένα κονδύλι ύψους 10.000€!


Πρόκειται για μία φιέστα στην οποία πρωταγωνιστεί το … κατάμαυρο της παράτασης του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων μέχρι τις 12.00 το βράδυ! 


Με άλλα λόγια, ένας εμποροϋπάλληλος και ένας αυτοαπασχολούμενος θα βρίσκονται στη δουλειά τους για πάνω από 15 ώρες!!! Ιδιαίτερα, οι μισθωτές και αυτοαπασχολούμενες μητέρες στο Εμπόριο θα γίνουν λάστιχο, για να καταφέρουν να τα φέρουν βόλτα με τις ευθύνες φροντίδας των παιδιών, της οικογένειας!

Είναι πρόκληση η Διοίκηση του Δήμου Αιγάλεω να δηλώνει ότι με τέτοιες “μαύρες φιέστες”... “στηρίζει την τοπική αγορά”. Από πού κι ως πού η εξάντληση των αυτοαπασχολούμενων κι εργαζόμενων στο Εμπόριο αποτελεί “στήριξη” στα αδιέξοδα, όταν βλέπουν τα έξοδα των λογαριασμών Ενέργειας, του ενοικίου, των προμηθευτών να διογκώνονται και να λεηλατούν το πενιχρό εισόδημα, όταν το λαϊκό εισόδημα ροκανίζουν οι λογαριασμοί στο supermarket, τα πρώτα σχολικά έξοδα.


Η Διοίκηση του Δήμου αντί να ξοδεύει χιλιάδες ευρώ σε dj’s και κλαρίνα να προχωρήσει σε γενναία μείωση των δημοτικών τελών και σε μέτρα προστασίας του εισοδήματος των ελευθεροεπαγγελματιών κι εργαζομένων του Αιγάλεω, που ασφυκτιούν οικονομικά.

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας