Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Η θέση της παράταξης Αιγάλεω - Νέα Εποχή για την παράταση της μίσθωσης του Αναψυκτηρίου «Πατινάζ»

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 23 Νοεμβρίου 2022

 

Δελτίο τύπου για το Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 απέστειλε η δημοτική παράταξη Αιγάλεω - Νέα Εποχή  και το θέμα της παράτασης της μίσθωσης του Δημοτικού Αναψυκτηρίου με την επωνυμία «Πατινάζ»:

 


1. Η παράταση της μίσθωσης του Δημοτικού Αναψυκτηρίου με την επωνυμία «Πατινάζ». Στο θέμα αυτό ο μισθωτής ζητούσε παράταση 12 ετών με το ίδιο μίσθωμα. Η Διοίκηση πρότεινε να δοθεί παράταση 6 ετών. Όλες οι άλλες παρατάξεις, εκτός της Λαϊκής Συσπείρωσης που δήλωσε αποχή από το θέμα, αποδέχτηκαν την πρόταση της Διοίκησης. 

Η παράταξή μας κατηγόρησε την Διοίκηση διότι ένα τόσο σοβαρό θέμα το έφερε για συζήτηση 15 ημέρες πριν την λήξη της σύμβασης, ενώ η αίτηση του ενδιαφερόμενου υπήρχε ήδη από τις 7 Ιούλιου του 2022.
Προέκυπτε βεβαίως ένα δίλημμα για το τι θα γίνει το Δημοτικό Αναψυκτήριο «Πατινάζ» αν δεν δίναμε παράταση τώρα. Ίσως θα παρέμενε κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω των νέων διαδικασιών μίσθωσης. 

Μπροστά στο δίλημμα αυτό προτείναμε ως παράταξη 3 χρόνια παράταση, αύξηση του μισθώματος και κάθε χρόνο επιπρόσθετη αύξηση σύμφωνα με τον Δείκτη Τιμών του Καταναλωτή. Η πρότασή μας δεν έγινε αποδεκτή από τις άλλες παρατάξεις. 

Αφού η πλειοψηφία επέμεινε στα 6 χρόνια παράτασης, η παράταξή μας, σεβόμενη την προτροπή για ομοφωνία, αποδέχθηκε την πρόταση, η οποία διαμορφώθηκε μετά από συζήτηση σε μικρή αύξηση του μισθώματος και ετήσια αύξηση σύμφωνα με τον Δείκτη Τιμών του Καταναλωτή.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας