Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ένωση Γονέων Αιγάλεω | Ανακοίνωση για την κινητοποίηση στις 16/1/23

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου 2023

 

Οι Γονείς έχουν κρίση και μνήμη. 




Δήμος Αιγάλεω - Σχολική Στέγη Ώρα μηδέν

Μεγαλειώδης ήταν η κινητοποίηση σε πλήθος και σε παλμό που πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία της Ένωσης Γονέων στις 16/1/23, εκφράζοντας τη δίκαιη βούληση και την μεγάλη αγανάκτηση γονιών και μαθητών!



Στο κάλεσμα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αιγάλεω ανταποκρίθηκαν οι Σύλλογοι Γονέων όλων σχεδόν των σχολείων του Δήμου μας, πλήθος γονιών, μαθητών, συμπολιτών και μη. Τον αγώνα μας στήριξαν με κάθε τρόπο και με τη συμμετοχή τους τα προεδρία των Ενώσεων Γονέων Δήμων της Αθήνας (Αγ. Βαρβάρας, Χαϊδαρίου, Κορυδαλλού, Νέας Σμύρνης, Μενιδίου, Νέας Ιωνίας, Καματερού, Αχαρνών), η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας δια του Προέδρου Π. Κατηφέ και η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής διά του Αντιπροέδρου Θ. Καρελιώτη, του Ταμία Σ. Μπούσουλα και της
Τ. Πέτρου μέλους του ΔΣ .

Οι βουλευτές, που από την πρώτη στιγμή είναι μαζί μας και στηρίζουν έμπρακτα τον αγώνα μας για τα αυτονόητα Νάντια Γιαννακοπούλου, Χαρά Καφαντάρη, Κρίτων Αρσένης. Οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Δ. Μπίρμπας, Λ. Σκλαβούνος, Π. Δάγκα, Κ. Σάμιος και Π. Βαϊνάς, και σύσσωμοι σχεδόν οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, πλην της διοίκησης του Δήμου μας!

Οι εκπαιδευτικοί, επίσης, συνοδοιπόροι και συναγωνιστές μας στον κοινό αγώνα για Παιδεία με σύγχρονες υποδομές, με ασφάλεια και ποιότητα, χωρίς προχειρότητες και συμβιβασμούς. Η πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, Στέλλα Τραγά, ο Θοδωρής Κατσωνόπουλος, Πρόεδρος της Β' ΕΛΜΕ καθώς και πολλοί Διευθυντές των σχολείων μας και εκπαιδευτικοί!


Στην κεντρική πλατεία, στην καρδιά του Αιγάλεω ηχηρό ήταν το μήνυμα που δόθηκε από όλους για ασφαλή σχολική στέγη, για διευθέτηση των ζητημάτων στέγασης, για τις αποκαταστάσεις των σεισμόπληκτων σχολείων μας, για τις συντηρήσεις και τα έργα των υπολοίπων, ενάντια στις αποφάσεις συστεγάσεων, συγχωνεύσεων και κλεισίματος σχολείων, ενάντια στην αδράνεια, στην αδιαφορία και στην αδιαλλαξία των αρμόδιων αρχών.

Ευχαριστούμε θερμά τον Βασίλη Κούλογλου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και πλαισίωσε μουσικά την συγκέντρωση καθώς και τον Δημήτρη Σινάνογλου.

Οι Γονείς έχουν κρίση και μνήμη. Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας: δεν θα επιτρέψουμε πολιτικά παίγνια στις πλάτες γονιών και μαθητών! Όσοι από τους ιθύνοντες θέτουν ζητήματα ασφάλειας, οφείλουν να απολογηθούν πρώτα για τις δικές τους καθυστερήσεις, τα (μη) έργα, τις πράξεις και τις παραλήψεις τους διαχρονικά! Όσοι από τους ιθύνοντες μπορούν ας αναμετρηθούν με τα πραγματικά προβλήματα παράγοντας έργα και όχι θόρυβο!




Ένωση Συλλόγων Γονέων Αιγάλεω

 















https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0EXS5snTFUGmeoitJG8Y3Nj8Kev7G6Lqa7kgGdzhRTdzxt7VXmC7zH5JEM6ytwuysl&id=100057152692567

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας