Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ανακοίνωση του δημάρχου Αιγάλεω Γιάννη Γκίκα σχετικά με την κινητοποίηση για την αναγκαστική επίταξη του κτιρίου του 9 ου Δημοτικού Σχολείου

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2023

 

Ανακοίνωση του δημάρχου Αιγάλεω για την κινητοποίηση για την αναγκαστική επίταξη του κτιρίου του 9 ου Δημοτικού Σχολείου:

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 10/2/2023 και ώρα 9.00, διαμαρτυρία του Δήμου Αιγάλεω και Συλλόγων Γονέων σχολείων του Δήμου μας στο Υπουργείο Εσωτερικών, σχετικά με την καθυστέρηση νομοθετικής παρέμβασης του Υπουργείου Εσωτερικών για την αναγκαστική επίταξη του κτιρίου του 9 ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω. 


Στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας αυτής παρέδωσα στον αξιότιμο Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στυλιανό Πέτσα, επιστολή διαμαρτυρίας μου ως Δήμαρχος Αιγάλεω για την επί τρεις εβδομάδες καθυστέρηση νομοθετικής επίλυσης του προβλήματος στέγασης του 9 ου Δημοτικού Σχολείου. 


Είμαστε δίπλα στους μαθητές και τους γονείς του Δήμου μας. Το αποδεικνύουμε καθημερινά και δεν θα διστάσουμε να προβούμε σε κάθε απαραίτητη νόμιμη ενέργεια για να επιστρέψουν οι μαθητές του 9 ου Δημοτικού Σχολείου στο φυσικό τους χώρο.
--

Δείτε την Επιστολή διαμαρτυρίας προ κ. Πέτσα

 



Γραφείο Τύπου Δήμου Αιγάλεω
Ιερά Οδός 364 & Κάλβου, Αιγάλεω, 12243
T 2132044820 

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας