Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτάς 2013 του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αιγάλεω

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2023

 

Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα με το τζάκι αναμμένο και την συμμετοχή των βαθμοφόρων, των προσκόπων, των γονέων και πολλών καλεσμένων και με την πολύτιμη βοήθεια της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης (ΕΚΣ), πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αιγάλεω. 

 

Την εκδήλωση προλόγισε η Αρχηγός του Συστήματος κα. Αναστασία Μασταλούδη και ακολούθησε παρουσίαση των δράσεων της περασμένης χρονιάς από τα Λυκόπουλα, τους Προσκόπους και τους Ανιχνευτές του Συστήματος. 

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Ιωσήφ και με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας, ο επικεφαλής της παράταξης «Ανάπλαση Αιγάλεω» κ. Δημήτρης Μπίρμπας μαζί με τον γραμματέα της παράταξης κ. Θεόδωρο Κατσανόπουλο, εκ μέρους της παράταξης «Αιγάλεω Νέα εποχή» ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του συλλόγου Μικρασιατών κ. Γιάννης Κουτούλιας, ο πρόεδρος του συλλόγου Κρητών Αιγάλεω κ. Ανδρέας Κλεισαρχάκης, ο πρόεδρος του συλλόγου «Φίλοι του ΠΥΡΙΤΙΔΟΠΟΙΕΙΟΥ» και του Α.Σ. Εδαφοσφαίρισης Αιγάλεω Πετάνκ-Petanque κ. Δημήτρης Μπέσης και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αιγάλεω κ. Βαγγέλης Λαζαρίδης. Επίσης, όπως σε κάθε μας εκδήλωση, μαζί μας βρισκόταν ο παλαιός Αρχηγός Συστήματος του 2ου Σ.Π. Αιγάλεω, Τοπικός Έφορος Προσκόπων Αιγάλεω και Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Δυτικής Αττικής κ. Τάκης Λυκούδης, οι Εκπρόσωποι της Περιφερειακής Εφορείας Δυτικής Αττικής, ο Έφορος Κλάδου Ανιχνευτών κ. Γιώργος Θεοχάρης, ο Έφορος Εκπαίδευσης κ. Τριαντάφυλλος Καμπανάος, η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων κα. Ευγενίδη Άννα, ο Αρχηγός του 1ου Σ.Π. Αιγάλεω κ. Χαράλαμπος Λακαφώσης και ο Αρχηγός της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Αιγάλεω κ. Νίκος Μπακούρης.

 










 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας