Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Δήμος Αιγάλεω βράβευσε τους Εθελοντές και Χορηγούς των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2023

 

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», ο Δήμος Αιγάλεω βράβευσε τους εθελοντές, τους αιμοδότες και τους χορηγούς των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Ο Δήμος Αιγάλεω μέσω ενός προγράμματος πολύπλευρων δράσεων, συνδράμει αποφασιστικά στην ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, με τη συμβολή των εθελοντών, των αιμοδοτών και των χορηγών να είναι υπερπολύτιμη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος, ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Δυτικό Τομέα Αθηνών Δημήτρης Καλογερόπουλος, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι.


«Ο εθελοντισμός αποτελεί μια ύψιστη πράξη αγάπης και συνεισφοράς προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ευχαριστώ θερμά όλους τους εθελοντές και φυσικά τους χορηγούς που στέκονται αρωγοί στο έργο μας» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας