Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ανακοίνωση του ΕΣΥΝ Αιγάλεω για Υπεράσπιση του Νοσοκομείου "Αττικόν"

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2023

 

 

Το παράρτημα ΕΣΥΝ Αιγάλεω στηρίζει και καλεί σε συμμετοχή στην κινητοποίηση και αγωνιστική πρωτοβουλία στις 4 Μάρτη που αποφάσισαν σε σύσκεψη πρωτοβάθμια σωματεία και σύλλογοι για την υπεράσπιση του Νοσοκομείου «Αττικόν», του μοναδικού νοσοκομείου στη Δυτική Αθήνα και γενικά της δημόσιας δωρεάν περίθαλψης ενάντια στη (διαχρονική και όλων των κυβερνήσεων) πολιτική που υποβαθμίζει, εμπορευματοποιεί και ιδιωτικοποιεί το ΕΣΥ.

 

 
Το ΕΣΥΝ διαχρονικά αντιπαλεύει όλους εκείνους τους παράγοντες που συμβάλλουν στη επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου του λαού μας. 

Στέκεται σταθερά απέναντι σε όλες εκείνες τις πολιτικές που αντί να ενισχύουν «ξεχαρβαλώνουν» το δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα της υγείας. Αντίπαλος του ΕΣΥΝ είναι αυτή η πολιτική που υποχρηματοδοτεί την πρόληψη και την απεξάρτηση. Είναι η πολιτική που δεν θέλει εργαζόμενους με δικαιώματα και σταθερή εργασία. 

Είναι η πολιτική που τσακίζει της νεολαία και το λαό. Είναι η πολιτική που υπονομεύει τη ψυχική και σωματική υγεία. Είναι η πολιτική που αποποινικοποιεί τη χρήση, που προωθεί τα υποκατάστατα και εμπορευματοποιεί την ανθρώπινη ζωή.


Απαιτούμε:
Δημιουργία πλήρους δωρεάν Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στη Δυτική Αθήνα,

Άμεσες και προσλήψεις μόνιμων υγειονομικών για να καλυφτούν οι ελλείψεις και να αξιοποιηθούν όλες οι υποδομές του νοσοκομείου μας. Μονιμοποίηση συμβασιούχων και επικουρικού προσωπικού

Να ανοίξει τώρα το Λοιμωδών (Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα») ως σύγχρονο, πλήρες δημόσιο και δωρεάν νοσοκομείο

Ούτε ένα ευρώ σε τσέπη ιδιώτη-κλινικάρχη. Άνευ όρων και αποζημιώσεων επίταξη ιδιωτικών δομών υγείας για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (Ε.ΣΥ.Ν.)
Παράρτημα Αιγάλεω

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας