Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2023Μετά την επιβεβλημένη αναβολή, λόγω των καιρικών συνθηκών, τα μέλη του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω έκοψαν την πίτα του σωματείου για το 2023 το Σάββατο 11/2. Μετά από τρία χρόνια (λόγω της πανδημίας, η προηγούμενη κοπή πίτας είχε λάβει χώρα το 2020) οι αθλητές, τα μέλη αλλά και οι φίλοι του σωματείου βρέθηκαν ξανά μαζί.


Αυτή η μάζωξη ήταν μια ευκαιρία για το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου να παρουσιάσει το έργο και τις επιτυχίες της προηγούμενης χρονιάς αλλά και να θέσει θέματα που αφορούν το σωματείο στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγάλεω τα οποία παρευρέθηκαν. Βασικότερο όλων είναι, φυσικά, οι αβαρίες της αίθουσας: το ξύλινο στέγαστρο έχει σημαντικές φθορές όπως και ο εξωτερικός τοίχος του διαδρόμου, η αίθουσα μαζεύει υγρασία ενώ σε κάποια σημεία υπάρχει και εισροή βρόχινου νερού. Όλοι οι παριστάμενοι υποσχέθηκαν ότι θα φέρουν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα αναζητήσουν λύσεις.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε τιμητική απονομή κυπέλλων στην νεανική ομάδα κάτω των 16 ετών του Σ.Ο.Αιγάλεω, η οποία κατέκτησε την 3η θέση το στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Αττικής Κ16 2022! Στην ομάδα συμμετείχαν (σε παρένθεση τα ατομικά σκορ): Λίβας Σταύρος (2/3), Σιούλα Ελένη (1,5/3), Τσιώκου Αντιγόνη (1/2), Μακρυνώρης Στέλιος (1/3), Καραγιάννης Χάρης (1,5/2), Τσιώκος Γιώργος (0,5/1), Γκουτούφας Χρήστος (1/1), Πουλιλίου Νικολέτα (1/1).Επίσης έγινε η βράβευση των νικητών του Πρωτοχρονιάτικου Νεανικού Τουρνουά Σ.Ο.Αιγάλεω 2023:

1. Πουλιλίου Νικολέτα 1η θέση & 1ο κορίτσι
2. Μακρυνόρης Στέλιος 2η θέση
3. Κακλαμάνος Χρήστος 3η θέση
4. Τσοπελογιάννη Κατερίνα 2ο κορίτσι
5. Μπακογιαννάκης Άγγελος 1η θέση U10
6. Μπακογιαννάκης Παναγιώτης 2η θέση U10

Τέλος βραβεύτηκαν η Φαίη Κλαδά και η Άννα Πεντότη για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022 και την εισαγωγή τους στη τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και ο Κωνσταντίνος Μέρτογλου για τη συμμετοχή του με την ομάδα που κατέλαβε τη 2η θέση στο Κύπελλο Αττικής 2021.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγάλεω οι: Δημήτρης Μπίρμπας (επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανάπλαση Αιγάλεω), Λάμπρος Σκλαβούνος και Γιώργος Τόλης (επικεφαλής και μέλος αντίστοιχα της δημοτικής παράταξης Αιγάλεω Νέα Εποχή), Βασίλης Βούλγαρης και Δώρα Βασιλοπούλου (από τη δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Αιγάλεω), Κώστας Σάμιος, Γιάννης Σάμιος και Ζωή Ψωμιάδου (επικεφαλής και μέλη της δημοτικής παράταξης Άλλη Πρόταση για το Αιγάλεω).


Παρευρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση επίσης οι: Θάλεια Σταθάκη και Γιώργος Μοναστηρλής (από τον Σύλλογο Γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω), Ζωή Παπαδοπούλου (πρόεδρος Συλλόγου Γονέων 1ου ΓΕΛ Αιγάλεω), Θόδωρος Καλιτσινόπουλος (πρόεδρος της Β' ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής), Χριστιάνα Τριανταφύλλου και Μιχάλης Σπυρής (από τον Α.Ο. Αντισφαίρισης Αιγάλεω '92), ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Γιώργος Καφετζής και ο συγγραφέας σκακιστικών βιβλίων Νίκος Καμπάνης. Χαιρετισμό απέστειλε ο πρόεδρος των Φίλων του Πυριτιδοποιείου Δημήτρης Μπέσης

Ευχαριστίες για τη διοργάνωση της εκδήλωσης πάνε στην κ. Σταυρούλα Σκυριανόγλου που είχε την επιμέλεια του τελετουργικού και στον κ. Βασίλη Καραχισαρίδη που είναι πάντα συμμέτοχος και αρωγός στις δράσεις του Σ.Ο.Αιγάλεω.
Για κάθε ενημέρωση και πληροφορία που αφορά τις δραστηριότητες του σωματείου μπορείτε να επισκέπτεσθε το ιστολόγιο του σωματείου στη διεύθυνση: http://so-aigaleo.blogspot.gr ή να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τα τηλέφωνα: 6906-569042 (κ. Κατρίτσης), 6972-214418 (κ. Ρηγάτος), 210-5910421 (εντευκτήριο Σ.Ο.Αιγάλεω, Ιερά Οδός & Σούτσου, Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (έναντι Εθνικής Τράπεζας)).

Καλή χρονιά σε όλους!

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας